Търг за продажба на домейн за депозити

Ivo94

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
15   0   0
Търгът е за домейн за депозити www.depoziti.net с начална цена 30 лева и стъпка за наддаване 5 лева.
Край на търга петък 13 август до 12.00 вечерта.
Наддаванията е добре да ги публикувате в темата за да се виждат от всички.
Уточнявам , че е само домейн без хостинг.

Последно редактирано:
От: Търг за продажба на домейн за депозити

Давам 200 леваааааааааааааааааааааа. Опа, чакай малко, за какво ги давах ...

хах е мене ако ме мързи да пиша лс да не е някъв таен домейн че не го споменаваш в темата ако всички тръгнат да ти пишат лс..

Точно такъв ми трябваше, ако искаш да направим бартер? Имам едно страхотно нещо, с много голям потенциал. Ако си навит да ти кажа на лс какво е?

все са пускали теми... под прикритие но ти просто раЗби пазара?
това е домейн все пак - 30 лева -30 лева няма кой да те овика много за 30 лева:)
покажи домейна

Е домеичето е добро.
Кога е регистриран и т.н. ? Ще може ли малко повече инфо все пак това е търг ? :)

ооо петък 13 е кофти за край на търг, няма да участвам въпреки, че има потенциал, успех :)

Регистриран е днес със самостоятелен панел за управление на домейна, към него върви и е-майла с който е регистриран в абв . Като го отворите ще разберете и при кого е регистриран.

Крят на търга отдавна отмина(безуспешно), но все пак ако някой има някакви предложения да пише на ЛС

Виж сега, как стоят нещата , хората ще дадат пари ако има ПОТЕНЦИАЛ , което не е само в ИМЕТО , поне PR да имаше и да не е регистриран вчера , така само ни изкарваш някакви глупаци , сещаш ли се ?
Не се заяждам , така си говоря .

Е нали ако имаше някакъв сайт и PR нямаше да го продавам. Трябва ли да обяснявам какви са цените за реклама в нишата или се правиш, че не разбираш. Сайт с потенциал и PR никой не продава или ако му хлопа нещо може и да продаде. Това че купувате сайтове от децата за жълти стотинки при нормалните хора не минава. Нали не си мислиш, че ще седна да ти правя сайт за 2-3 месеца, после ще го добавям в директории и накрая ще ти го дам за 30 лева ;) .Не се заяждам, просто си говорим

Е нали ако имаше някакъв сайт и PR нямаше да го продавам. Трябва ли да обяснявам какви са цените за реклама в нишата или се правиш, че не разбираш. Сайт с потенциал и PR никой не продава или ако му хлопа нещо може и да продаде. Това че купувате сайтове от децата за жълти стотинки при нормалните хора не минава. Нали не си мислиш, че ще седна да ти правя сайт за 2-3 месеца, после ще го добавям в директории и накрая ще ти го дам за 30 лева ;) .Не се заяждам, просто си говорим
Глей ся мойто момче, ти с моя тон и особенно с мен не можеш да си ГОВОРИШ . Хвани и препрочети каква глупост си написал! Нека да видим колко трудно се прави PR 3 в наши дни :
- on page seo - 1 ден , с 3-4 статии
- 20 лева отделяш за субмит на пичовете ( те взимат вече по 3-4 лева за 30-40 директории )
- хостинг , може и blogger безплатно
- малко труд и някои други неща , които няма да споменавам , защото не сме длъжни да те учим как се вдига PR
-Блог коменти в 100 +PR5 .edu домейни .

И с малко контент имаш PR 3 , кой ще вземе да даде 30 лева за NAKED домейн ?

Предлагам ти да се занимаеш с обичайните си занимания ( каквито и да са били преди да почнеш да регваш и да продаваш на другия ден домейните ) и да спреш да пускаш тъпи теми .

Никога не съм писал глупости. Защо го обръщаш на спор или няма с кого да си приказваш в момента ;)

Опитвам се да ти обясня , че темата ти е глупост , нищо че не го осъзнаваш . Както и да е спирам да пиша , те другите ще те почнат спокойно , давай обяснения на тях .

Защо според теб темата е глупост, Ясно съм написал, че се продава домейн - никъде не е споменато в началото PR и друго което изтъкваш ти. "Продавам домейн" ако има кой да го купи здраве, като няма пак. Все пак нямаше смисъл о т спора по-горе ... Поздрави

Аз бих дал 30 лева за NAKED домейн, аз съм и давал де. Този специално си е хубав домейна, не мога да ви разбера какво ревете. Да беше обявил цена от 200-300 лева че да негодувате ще ви разбера. Верно че не е ком, ама и нет не е лош вариант. Пък и какво са 30 лева? Той да е зел домейна за 10 - плащате реално 20 лева отгоре за да имате един наистина хубав домейн.
Аз веднага щях да го купя домейна ако се интересувах от тази сфера.

Мога да дам един съвет: Търси из гугъл "депозити". Намери по интересните сайтове които си личи че имат дейност и им предложи домейна на една цена от 50-100 лева. Те като ти смъкнат малко (ако са заинтересовани де), таман ще дойде твоята цена.

Най-после един нормален човек да изкаже мнение без да се заяжда. Мерси за съвета. Не съм имал идеята тоя домейн да го работя, принципно съвсем случайно попаднах на него и го регистрирах като добро и точно име за определена цел. Реших, че на някой може да му свърши работа и за това реших да го регна, докато не го е гепнал някой, чуждоземец.

Горе