От: От: Търг за moviebg.eu 500 000 импресии на месец
Виж какво мили мой незнайни войне. Вятърните мелници що не ги оставиш на дон Кихотя да ги бори? Ти дори не отговаряш на условията на търга. Дали за тебе, мили Санчо, търгът е шашмав, на никой не му пука. Продавачът се е доказал като коректен дълго преди да чуеш за съществуването на този форум (може и преди да си проходил да е било).
btw. Горещо ти препоръчвам работа у некое ТиВи - там наемат баш като тебе, клонинги на Валя Ахчийска
То на живо немогат да им хванат шашмите, а тука ли. За какъв търг говорим. Сега ако кажа че давам 2000 марки на вас каква ви е гаранцията, че аз не съм приятел на продавача и него цената не му харесва и така сме се разбрали.
Примерно на търга се стига до 500 лв, цената не му харесва и той ми казва биндвай, ако никой не качи сделка уж има ама няма.
Трябва да има фиксирана цена.
Много сте зле. Няколко човека в този форум се опитват да правят другите на маймуни.
Кажи му давам ти 200 лв ако ти харесват обади ми се, а приятелите му да си наддават.
Виж какво мили мой незнайни войне. Вятърните мелници що не ги оставиш на дон Кихотя да ги бори? Ти дори не отговаряш на условията на търга. Дали за тебе, мили Санчо, търгът е шашмав, на никой не му пука. Продавачът се е доказал като коректен дълго преди да чуеш за съществуването на този форум (може и преди да си проходил да е било).
btw. Горещо ти препоръчвам работа у некое ТиВи - там наемат баш като тебе, клонинги на Валя Ахчийска