От: Търг " affiliate account " в Унибет
Като се имаш за пич защо още в началото не постна шотовете и да е ясно какво имаш предвид като казваш "напоследък"? И защо?? Какво постигна като лепна червена ряпа на човек помогнал със съветите си тук на много хора и неподвел никого?? А и на мен май си лепнал червена за съвсем възпитано изказване....
-Ти правиш ли се или наистина май не се усещаш, че в конкретния случай точно това се опита да направиш - да излъжеш и то не, че печалбата е 3 пъти по-малка, а че въобще има печалба! И за кое беше предупредил?? Че от 9-10 месеца насам няма никаква печалба ли, това ли си предупредил? Или измрънканото "Сега напоследък не са играли..." след гръмките ти изявленния за печалба 325 евро чисто е твоето предупреждение??ktomov - Дадох репутация защото се ядосвам , че повечето Българи отбелязват само лошите неща и търсят измама.
Пусна нещо получа 10 ЛС-та Защо е толкова ниска цената? После се почват тук някакви нападки , че се опитвам да излъжа и печалбата е 3 пъти по малка , и тн и тн. А ти написа нещо което преди това аз бях предупредил.
-Па и за пич се имаш, че и с големи букви:lol: И като идват празници какво - давай да гледаме оптимистично на твоя откровен опит за подвеждане и измамка и да си повтаряме, че за някакви си 300 лв не бива да негативизираме и да си разваляме празничното настроение, а да се усмихваме доволно как си правиш коледно подаръче на чужд гръб?Как пък един път като всичко е точно някои не напише , аве тоя е ПИЧ... ми се негативизмите търсиме? Дайте малко по оптимистично всички , празници идват... Мисля, че сме големи хора и не сме цигани да се караме и спориме цял ден за някакви си 20-50-100 лева и колкото да са, сигурен съм , че всеки от нас може да ги изкара за един ден , стига да иска.
Като се имаш за пич защо още в началото не постна шотовете и да е ясно какво имаш предвид като казваш "напоследък"? И защо?? Какво постигна като лепна червена ряпа на човек помогнал със съветите си тук на много хора и неподвел никого?? А и на мен май си лепнал червена за съвсем възпитано изказване....