D devoid Active Member 11 Декември 2019 #1 Здравейте, някой може ли да ми каже от къде мога да видя какво се търси в сайта ми в търсенето. Обиколих целият google analytics но уви, няма нищо а доколкото си спомням от предни години мисля че беше там, но не го откривам.. Благодаря! Поздрави!
Здравейте, някой може ли да ми каже от къде мога да видя какво се търси в сайта ми в търсенето. Обиколих целият google analytics но уви, няма нищо а доколкото си спомням от предни години мисля че беше там, но не го откривам.. Благодаря! Поздрави!
Blinky Owner 14 Декември 2019 #2 Сложи му нещо, за да си ги тракваш тия неща. monsterinsights.com/how-to-see-the-keywords-people-use-to-find-your-website/ Каква платформа е? Нека почнем от там.
Сложи му нещо, за да си ги тракваш тия неща. monsterinsights.com/how-to-see-the-keywords-people-use-to-find-your-website/ Каква платформа е? Нека почнем от там.
D devoid Active Member 14 Декември 2019 #3 Blinky каза: Сложи му нещо, за да си ги тракваш тия неща. monsterinsights.com/how-to-see-the-keywords-people-use-to-find-your-website/ Каква платформа е? Нека почнем от там. Увеличете... Opencart
Blinky каза: Сложи му нещо, за да си ги тракваш тия неща. monsterinsights.com/how-to-see-the-keywords-people-use-to-find-your-website/ Каква платформа е? Нека почнем от там. Увеличете... Opencart
Blinky Owner 14 Декември 2019 #4 Мисля, че имат такъв модул. Ще видя и ще ти пусна. Дано не забравя. Не съм пред компа сега.