Човек, нямам никакъв проблем да се заяждаш, да ме обиждаш, тези неща ми минават от едното ухо и излизат през другото. И дали пак се опитваш да се ебаваш или не ми е все тая - но ето ти отговора, който ти го дадох може би около пет пъти. Повече от 49% не предлагам.
__________________________________________________________________________
Напоследък, може би два месеца не ми се правят много-много пици, концентрирал съм се върху хлябове и хлебчета. Но преди два-три дни, естествено пак посред нощ едва ли не ми щукна да направя някаква рандом пица, както ми дойде. Обаче отварям хладилника и няма доматено. Пресни домати има, ама си викам - ти нормален ли си да се занимаваш по това време да правиш доматено.
И каква стана тя. Тъй като, или понеже знам една техника за приготвяне на бързо тесто - от пресяването до омесването и втасването - общо около 30 минути. И тъй като знам и специфична техника за подредба на плънката (това си е абсолютно мое изобретение базирано на аранжирането на сандвичи. И няма си казвам рецептата и изпълнението, понеже си подготвям сайта все още.
Но това, което мога да кажа е, че пицата я направих от-до или from zero to hero за около 1 час, с брашно към 200 гр. тип 500 за 1 лв./кг. + 1 слайс шунков салам + 1 малка печурка + 1/2 тсп маргариново масло + 3 гр суха мая + 2/3 тбсп хималайска сол + еди колко си вода + 1 тсп олио + 4 резена домат + 5 листа босилек + евтино синьо сирене с размерите на кибрит + има/няма 20 гр. евтин кашкавал + 1 резен от малък червен лук.
Директно в раховеца от 1900 и незнам си коя година, с начупени градешки керемиди на 300 градуса и стана ей това, и стана много вкусно и още повече ме накефи, че на следващия ден като опитаха от пицата вече студена и стояла около 10 часа ми казаха, че е много вкусна.
Няма какво да се крием, ето вижте част от (в случая посудата) на която пека: (без фотошопи-мотошопи, без ъгли-мъгли, без скрито-покрито), а тази мушама - честно казано ми върши по-добра работа от силиконова стелка за месене.