Mimi Doncheva
Member
Ама то това заплащане е смешно за такъв сайт.... това е все едно да дойде Бил Гейтс и да ми даде 50 долара да му направя сайт.
Ами гледам, че не се навиват на 20 -30, защото им е много. Поне 2 - 3 не са толкова много
Ама то това заплащане е смешно за такъв сайт.... това е все едно да дойде Бил Гейтс и да ми даде 50 долара да му направя сайт.
Здравейте, търсим копирайтър който да напише история до 200-300 думи за една много голяма игра.
Трябва да сте професионалисти в писането на истории, заплащане няма да има, само участването в писането на историята ще говори много за вас.
Заинтересованите може да ми пишат на лично за повече инфо. Този който е одобрен ще може да работи по проекта.
Не.Ако се съглася да Ви напиша "историите" безплатно, ще ме направите ли извИестен?
Не.
Аз му писах да видя коя е играта, той не отговори.Е тогава защо да ви ги пиша?
То и аз не разбирам защо на хора продаващи подарени домейни им се позволява да си завъждат втори профил, ама хайде.Аз му писах да видя коя е играта, той не отговори.
Не разбирам защо този още не е баннат, а стои тук просто да трупа мнения?
Алооо, а ти с колко грешки пишеш? А коритираше моя правопис/пунктуация/граматика, че и стилистикаТо и аз не разбирам защо на хора продаващи подарени домейни им се позволява да си завъждат втори профил, ама хайде.
Аз не се барам копирайтър. Но въпреки това не пиша инжИнерАлооо, а ти с колко грешки пишеш? А коритираше моя правопис/пунктуация/граматика, че и стилистика
Да ме баннат на основата на ?Аз му писах да видя коя е играта, той не отговори.
Не разбирам защо този още не е баннат, а стои тук просто да трупа мнения?
На основание ИЗМАМА.Да ме баннат на основата на ?
Абсолютно вие си го измислихте тези аргументи, моите условия са такива, които съм излъгал, да каже.На основание ИЗМАМА.
1. НЕ предоставяте никакъв сайт при писмо
2. Подлъгвате хората, че трудът им ще бъде заплатен на много повече от 1000 лева, но индиректно без никакви дозакателства
3. СПАМ, защото това си е абсолютен спам
Достатъчни ли са аргументите?
Абсолютно вие си го измислихте тези аргументи, моите условия са такива, които съм излъгал, да каже.
Абсолютно вие си го измислихте тези аргументи, моите условия са такива, които съм излъгал, да каже.