Ама да се похвалят и тук кои са. Все пак темата може да е и за други, които искат да видят кой какво може да продава, използвайки връзките си тук.Вече започнаха да пишат И то с много добри предложения за качествени продукти
Здравейте,
Магазинът е www.nex.bg.
Търсим партньори с разнообразни артикули.
За повече информация и предложения, моля свържете се с мен.
Вариант за мулти-вендор ще има ли ?
Аз лично мога да предложа услуги... както и персонализирани подаръчета: Пъзели със снимки, гравирани ала бала... ако имате опция за такива неща можем да обсъдим и комисионните . До сега сме работили с няколко души тук от форума и мисля че са били доволни от работата с нас
To e точно това !!!
Как позна в колко си легнах?тя от нощните птици човек като стане ще отговори, тези който си лягаме по us време (към 5 сутринта бг) не ни търси сутрин по бг време...
гледам че в екипа има други хора от хуиса на домейна ама незнам може да нямат регове тук...
Дай малко повече инфо как сте планирали да се случват нещата:
1. Към вас или към клиента се праща стоката?
2. Наложения към кой отива? Ако е към вас, вие как разплащате към доставчик - при поръчка или с депозит?
3. Какво правим с ф-рите? Доставчик издава директно на клиент по цена в сайта ви, а вие издавате към доставчик за получен комисион? В тази връзка е важно по ДДС ли сте или не, защото ако вие не сте, а аз съм има разлика и е хубаво да се знае.
4. Каква е политиката ви за доставките? Кой плаща доставката - клиента/вие/доставчика?
5. "Разнообразни стоки" - какво значи това? Дрехи и аксесоари, техника?!
6. В зависимост от отговорите по-горе, идва въпроса с гаранциите - кой ги носи от клиентска гледна точка? Вие или доставчика?
Имам и още няколко по-маловажни, но мисля, че е добре да почнем с тези преди да се заговорим за стоки и оферти.
Само аз ли мисля, че когато търсиш партньори е редно да си следиш кореспонденцията? В случая темата, която си пуснал в доволно голям форум...Мисля, че въпросите ми са повече от резонни и с отговорите по тях ще направим разлика между истинска делова обява и просто такава, която се лепи на стълб и донася до публичното знание факта, че някой продава капачки за буркани...
Ама ще изчакам още малко включване, че до мен стига инфо, че и колегите писали лични са на същия хал.
Вариант за мулти-вендор ще има ли ?