Търсим спешно php програмисти (ДОБРО ЗАПЛАЩАНЕ)

vakarelski

Member
Търсим php програмисти. След направата на първия сайт, ще преценим дали ще останете на постоянна работа при нас. Кандидатите да изпратят информация за себе си на имейл [email protected] придружена от връзки към ваши проекти. Моля да не пишат несериозни хора!


Поздрави
В.Вакарелски
 
Ще работиш и още как .. при добро заплащане ще се молиш дори да те одобрим. Моля ако не сте заинтересовани изобщо не поствайте глупости. :arrow:
 
Пиша мнение по офертата Ви.
Никак не бих се молил, ако ще няма какво да ям.
Ако разбирам от пхп, може и без фирма ще правя по добри пари от това което ще плащате на бъдещия ви работник.
 
Или просто си пренапиши офертата. Никъде не виждам изисквания, никъде не виждам и описание на прословутия първи проект. Има голяма разлика дали ще правиш фирмени сайтчета, портали или уеб системи за [нещо сложно]
 
Аз работя като PHP програмист и смятам, че получавам добро заплащане. Обачи винаги съм отворен за нови предложения. Заради това ми е интересно ми е колко вие предлагате. Ще се радвам ако ми пуснеш едно private message с някакви ориентировъчни граници на заплщането (примерно 250-400 лв).
 
georgimateev каза:
Или просто си пренапиши офертата. Никъде не виждам изисквания, никъде не виждам и описание на прословутия първи проект. Има голяма разлика дали ще правиш фирмени сайтчета, портали или уеб системи за [нещо сложно]

Какви може да са изискванията към един php програмист.. Трябва да има опит и да си разбира от работата всичко друго ще се оточни на среща с project manager-a. Ако мислите, че сте амбициозни, сериозни имате опит в тази сфера и можете да ни покажете някой ваш проект.. Пишете ми ЛС или на [email protected] за да се доуточним. Относно описание на "прословутия първи проект" (който ти така нарече) не мога да го пратя на всеки който иска да види за какво става въпрос. Евентуално след като се срещнем с желаещите ще имате възможност да го видите.
 
Ами точно това е, че аз не съм сигурен дали изобщо искам да ви показвам някой мой проект. Кои сте вие? С какво се занимавате? Относно проекта, не е нужно да дадете пълни спецификации а просто с 2-3 думи да се опише, колкото програмистът да си направи сметка за мащаба на даденото нещо.
Не за друго, ами за да се избегнат празни приказки.
С "прословут" не тъсех ирония, просто вие говорите за някакъв първи проект, а не става ясно той какъв е. Дали за седмица се прави, дали за месец, дали за два.
При толкова много неизвестни не бих си пратил CV-то. Човек остава с впечатление, че не търсите случайни хора, но не се разбира и какви точно търсите.
С project manager-а как ще се общува? Човек на място ли ви трябва или remote? С UML ли ще се описват задачите или със спецификации.

А изискванията към PHP програмист могат да бъдат от обикновено писане на страници с връзки към бази данни до OOP, design patterns, XML, някакви APIs и т.н. С какво образование го търсите? Владеене на чужди езици? Това вашето звучи като "търсим си къща. моля пращайте снимки само на сериозни оферти" Ама къде, колко голяма, ново или старо строителство...
 
Целта ми не е да говоря в форума, именно заради това искам само да потърся евентуално тук хора който се занимават с това. Образование по специалноста е препорачително. Английски език задължителен. Все пак фирмата е американска и прави собствен офис в България ( за момента София). Но за повече информация найстина не съм аз човека с когото трябва да се разговаря. За желаещите ще се направи среща с Project manager-a на която всички тези въпроси който имаш може да получат точен отговор.
 
Ето това вече е достатъчно, благодаря много за информацията. Аз за сега не си търся работа, но имам достатъчно познати, на които ще предам офертата.
Просто трябваше да има какво да им разкажа преди да им дам линка.
Успех с търсенето, знам от личен опит колко е трудно да се намери квалифициран специалист.
 

Горе