Scanolions
Member
hdjfjfgsfsghsdhdfhdhdhf
Последно редактирано:
Ако плаща за програмисти,домейни,хостинги той ще вземе цялата печалба,а ни % от печалбата,ако той самия разбира от javascript,jquery,ajax или flash и няма нужда да плати за програмисти,а само домейна и хоста и така печалбата ще е 50 на 50Е ша Ва спонсорира, колко му е
Ако плаща за програмисти,домейни,хостинги той ще вземе цялата печалба,а ни % от печалбата,ако той самия разбира от javascript,jquery,ajax или flash и няма нужда да плати за програмисти,а само домейна и хоста и така печалбата ще е 50 на 50
Ние без това бачкаме безплатно,ако изкараме някой лев естествено,че ще делим.аз влизам с лефче, ама ще бачкате за мен безплатно и след 6 месеца като ударим некой леф, ще дилим оферта?
Ако плаща за програмисти,домейни,хостинги той ще вземе цялата печалба,а ни % от печалбата,ако той самия разбира от javascript,jquery,ajax или flash и няма нужда да плати за програмисти,а само домейна и хоста и така печалбата ще е 50 на 50
Ето какво мога да ти кажа:Търсим някоя фирма като Neg,Net Info,Investor която се занимава с уеб сайтове за да може да на спонсорира.Искаме да пуснем един голям проект между 3 системи социална мрежа,запознанства,забавления.Готови сме да се подписваме договор с фирмата.Ако някой се заинтересува може да пише в темата или на ЛС за повече информация.
Какво ми има на правописа?Човече, ако не си българин си оправдан. Ако българския ти е матерен език... бЕгай обратно в училище и след нЕколко години ела пак!!!
Търсим някоя фирма като Neg,Net Info,Investor която се занимава с уеб сайтове за да може да на спонсорира.Искаме да пуснем един голям проект между 3 системи социална мрежа,запознанства,забавления.Готови сме да се подписваме договор с фирмата.Ако някой се заинтересува може да пише в темата или на ЛС за повече информация.
Какво ми има на правописа?
видях, че си на 16
Верно? Абе ние на 16 само се натискахме с момичетата кво им става на тия деца днес?!?!