От: Търсите ли си писателка?
Душатааааааааааааааа, Светлето има моята благословия и не кари мари и пиклите от холибут, ами всичко живо че надмине навсякъде.
Пък ти си си ми любимка нал си знаеш. Ама що ги слушате такива тиквеници, аз нали му сипах.
Душатааааааааааааааа, Светлето има моята благословия и не кари мари и пиклите от холибут, ами всичко живо че надмине навсякъде.
Пък ти си си ми любимка нал си знаеш. Ама що ги слушате такива тиквеници, аз нали му сипах.
Тук (в този форум) се подвизаваме много пишещи и препитаващи се с писане хора, но това, което отличава Светлето от всички нас е нейният забавен и оригинален изказ както в постовете по темите на форума, така и в нейните материали, или поне в тези, които съм имала удоволствието да прочета. Убедена съм, че и тези, които не съм чела са на също толкова високо ниво.
Светлето е не просто content writer, а разказвач, приковаващ вниманието на читателя, което я прави писател по всички критерии и правила на писането и е само въпрос на интерпретация, дали тя има правото да се нарече ''писател''.
Блогът и е мястото, в което можем да видим брилянтното й умение да разказва и да създава свои - лични творби и ако той не е доказателство, че е писателка не знам кое е, тогава.
Щом Кари Брадшоу, списвайки малка рубрика във вестник може да се нарече писател, то Светлето, създавайки цял забавен и интересен блог е писател в много по-голяма степен.
Успех, Светле - само въпрос на време е!