Търси се инвеститор, за успешен бизнес.

imaginary

Banned
Рейтинг - 100%
1   0   0
Добър ден,
търся инвеститор, който ще финансира закупуването на гривни Power Balance. Които в момента са страшен хит в България.
Трябва да закупи над 50бройки. Цената ще бъде 10лв. на гривна, и ще бъдат продавани на цена 16лв., 3лв. по евтини от в момента най-евтините на пазара у нас, което е голям гарант за успешна продажба. При желание на инвеститора ще бъде изработен уеб-сайт, промотирането на гривните е моя грижа. Т.е инвеститора купува гривните, а аз ги продавам. На продадена гривна инвеститора взима 14лв. - за мен 2лв.
Оферти - на ЛС.

От: Търси се инвеститор, за успешен бизнес.

Тоест си навит да направиш хубав сайт барабар с оптимизации и реклама за 100 лв. Чиста далавера без да купувам гривните важи ли за 100 лв. тази примоция

Гривните са ми една от любимите занимавки...и не само на мен :) Тва е яка далавера, 100% сигурна и рентабилна! Въобще няма да те питам дали ще ми възвърнеш инвестицията и колко ще съм напред - направо дай адреса на склада да взема колкото има...до като не са свършили

Ако ги внасяш от Китай - брой 50% брак на стоката.

Обаче как звучи за 500 лв - инвеститор. Чакай го напиша с главна буква - Инвеститор!
Аз търся същия Инвеститор за 200 пакета семки. По 1 лев да ги купи. Като врътне далаверата с гривните таман толкоз ще му останат. Ще ги даваме по 2,50 по концертите на Пайнер. Търся му по 50 стинки на пакетче. Гарантирам му успешни продажби - 10 тъмни Гошковци ще правят direct selling и даже няма нужда от СЕО. Като си удвои парите - може да мисли за излизане на борсата.

Да не говорим че от фирмите производители признаха че гривните нямат никакъв доказан ефект за този които я закупи!:mad::shock::twisted:

От: От: Търси се инвеститор, за успешен бизнес.

Да не говорим че от фирмите производители признаха че гривните нямат никакъв доказан ефект за този които я закупи!:mad::shock::twisted:
Това вече се знае от хората и само малоумници купуват.

Обаче как звучи за 500 лв - инвеститор. Чакай го напиша с главна буква - Инвеститор!
Аз търся същия Инвеститор за 200 пакета семки. По 1 лев да ги купи. Като врътне далаверата с гривните таман толкоз ще му останат. Ще ги даваме по 2,50 по концертите на Пайнер. Търся му по 50 стинки на пакетче. Гарантирам му успешни продажби - 10 тъмни Гошковци ще правят direct selling и даже няма нужда от СЕО. Като си удвои парите - може да мисли за излизане на борсата.

Малко си закъснял пичага.

Малко си закъснял пичага.

С кое бе? С идеята за семето или с излизането на борсата? Или вече ми грабна бизнес ангела???

С кое бе? С идеята за семето или с излизането на борсата? Или вече ми грабна бизнес ангела???
Със семките. Там вече има доста босове, ще ти е трудно да се намърдаш :D

С добър СЕО екип и добра реклама (от тия дето продават семки по мачовете и викат) ще избие рибата на всеки мач.

Щях да ти предложа, вместо да се занимаваш със сайтове само за 1 продукт, тъй като не си ти производителя, като си купиш гривните да ги пуснеш в някой сайт за аукциони и ще ги разпродадеш бързо. Влизам в аукурото пиша тези прослувути гривни и ги намирам за 6,49лв за 1 брой и ако купя 3 получавам подарък, което прави цената директно 4,86лв за брой при покупка на 4 гривни. Ако предположим, че не искаш да подхлъзнеш инвеститорът и не си се поинтересувал как вървят цените на тези гривни в интернет, значи не си направил никакво проучване - как някои да ти повярва и да си даде парите. Пари даром никой няма да ти даде, затова следваштия път по-сериозно проучване, а ако мислиш и сайт да правиш го направи предварително да покажеш нещо готово, което ще осидетелства желание и хъс за печалба.

Тъй или иначе, по интернет няма да върви тези гривни, ето ти адреса http://aukro.bg/power-balance-usa-box-100-originala-3-4-podark-i1647328998.html , инвестирай 20 лева за 4 гривни и виж дали ще ги продадеш на някой за по 16 лева - в училище примерно ще ги предложиш.

Горе