Боже... я го спрете тоя бе... вече ме обзе паника...
Пич като се наспиш утре ще те е срам че си ги писал такива. По-добре спри
Ако си на "ТИ" с PS, ако ти се работи в екип, ако искаш твоите проекти да се забелязват, ако изпипваш своята работа до PIXEL, значи ти си нашия човек.
Изпрати своето портфолио като линк на ЛС или се свържи с мен на skype zino1880
Успех!
Не наистина се насрахте... явно сте свикнали да си говорите за домейни които струват макс 30лв. и за сайтове които се продават на търг за 100 лв със стъпка 0.50 лв. Супер бизнес. Само, че аз наистина имах сериозни намерения. Тези, които са имал същите се свързаха с мен, изпратиха линкове, поинтересуваха се... а вие ще си останете само с лаенето и правенето на ХАН във поредния форум. Жалко, не го разбирате но това влияе косвено и на вас. Замислете се... вместо да бяхме провели разговора като едни зрели и уравновесени хора... а и накрая някой си ХАНчО ще пие валидол от моя череп.
Просто е смешно бе момчета.
Аз не виждам нещо нагло и дразнещо
този, който се интересува да пише, който не се интересува да не пише... не е ли така? А не 7 страница вече да си говорим за великите постижения в БГ дизйана
Пичове, предлагам да си стиснем ръцете всички, зино да черпи по една бира, админите да изтият темата и да приключваме, че утре градинката ме чака да я прекопая
Аз спирам, ще погледам обаче още малко ХАН КРУМ какво има да казва, че искрено ме забавлява.
p.s. разгорещения разговор тръгна от теб. Още от миналата тема за opencart.
е мн ясно, няма да си оставя коня в калта я, може да ме съдиш за подстрекателство в подронване на авторитет, спираш спираш ама нещо не виждам.
Аз спирам, ще погледам обаче още малко ХАН КРУМ какво има да казва, че искрено ме забавлява.
Ти гледай по бързо да се изнасяш там от където си дошъл да не рече Хан Крум да ти направи публична трепанация
ОК нека да е мир. :roll:
Ама ти наистина ме забавляваш много. Сериозно ли го говориш или се базикаш?
Продължавай същия дух и ще разбереш колко тънка е границата между майтапа и голия задник - само твоите червени прашки!!!!!
ставаш скучен и еднообразен. Нищо ли друго не можеш да измислиш?
Виж колко народ се е събрал долу да ти гледа сеира ма "работодателке"
Вместо да размиваш колегите ходи пускай обяви в китайски и северно корейски сайтове за работа може и да ти излезе късмета
Бихме го нарязали в оптимизран JPG. Отвори png-то с фотошоп, дай му save for web, малко настройки и от 1.1MB става на 90 kb без видими загуби в качеството на изображението! Това е около 12 пъти по-малък размер. Както споменаха и по-горе, част от изображението може да се направи на лентичка от 2-3 пиксела, която да се повтаря и съответно размера ще падне още.Все пак ми стана любопитно от техническа гледна точка твърдението, че header-а е много голям
Как бихте нарязали по добре този пнг? http://webmedia.bg/data/images/index-sub-big.png
Защо смятате, че не е удачен? Как бихте го нарязали и колко к според вас ще се спести?