Търси се форум!

Plamen Bijev

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте.
Мислих доста и в крайна сметка стигнах до извода че трябва да започна да движа форум свързан с автомобили, понеже в тези среди съм най-вещ.
Интересува ме има ли готови темплейти от каде да взема? Също приемам услуги на някой които разбира от HTML и т.н. най-добре ще е мисля понеже дизайна ще е авторски!
Скайп: b.i.j.e.v_corporation Пламен
 
От: Търси се форум!

[FONT=&quot]Здравей,

Като начало е нужна само една тема, а не две. В интернет има много безплатни и платени системи на които може да изградиш своя форум, но преди да започнеш трябва да помислиш върху много неща, защото старта на форум не е лесна работа ето и няколко неща като начало за които да помислиш.

1. Добро име на форума.
2. Как ще си набавиш потребители за форума – спама по други подобни форуми не е вариант, който на мен лично би ми харесал.
3. Не само да има хора да посетят форума, но как би ги задържал
4. Какво предимство ще има твоя форум пред примерно тоя на VW за който съм запознат и там аудиторията е много компактна осъществяват се продажби на части и прочие.
5. Разпределение на Бюджета – примерно ако не можеш да си го инсталираш сам трябва да платиш на някой, изработка на дизайн, реклама в подходящи сайтове. И един от основните въпроси за какъв период от време ще може да върнеш вложените инвестиции.[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
 
От: Търси се форум!

Подкрепям @alabam4eto , да пуснеш форум е лесно, но да го развиеш е доста трудно, а да задържиш посетителите е още по-трудно. Искат се здрави нерви и много търпение, като цяло един форум се индексира по-бързо в гугъл от колкото един сайт, но това няма да е кой знае колко голямо развитие, няколко посещения от гугъл. Препоръчвам ти да пуснеш PhpBB ако не си се занимавал изобщо със форум, но ако имаш доста повече опит с форуми най-добре е IPB :)

Успех със форумът!
 
От: Търси се форум!

Опел форума тесен ли е вече за твоята душа :)
 

Горе