advaworx Active Member Рейтинг - 100% 73 0 0 7 Февруари 2010 #1 Както разбрахте от заглавието се търси човек за рязане. От psd Към xhtml/css Изпращайте оферти на ЛС !
Както разбрахте от заглавието се търси човек за рязане. От psd Към xhtml/css Изпращайте оферти на ЛС !
irrealizable Member Рейтинг - 100% 10 0 0 7 Февруари 2010 #2 От: Търси се човек за рязане на дизайн! Темата ми в този раздел не я ли видя ? Еми виж я. :wink:
advaworx Active Member Рейтинг - 100% 73 0 0 7 Февруари 2010 #3 От: Търси се човек за рязане на дизайн! Намерихме човек вече, благодаря на всички проявили желание! @ irrealizable - извинявай пич, въобще не съм ти погледнал темата.. :\ ПС - Моля темата да бъде заключена, благодаря.
От: Търси се човек за рязане на дизайн! Намерихме човек вече, благодаря на всички проявили желание! @ irrealizable - извинявай пич, въобще не съм ти погледнал темата.. :\ ПС - Моля темата да бъде заключена, благодаря.
advaworx Active Member Рейтинг - 100% 73 0 0 19 Февруари 2010 #4 От: Търси се човек за рязане на дизайн! Отново се търси такъв човек Моля да ми пишат хора, които са на ТИ с процедурата, защото вече трети човек търсим Благодаря !
От: Търси се човек за рязане на дизайн! Отново се търси такъв човек Моля да ми пишат хора, които са на ТИ с процедурата, защото вече трети човек търсим Благодаря !
contra Well-Known Member Рейтинг - 100% 25 0 0 20 Февруари 2010 #5 От: Търси се човек за рязане на дизайн! Поне пусни скрийншот да видим какво толкова се зорят хората...
От: Търси се човек за рязане на дизайн! Поне пусни скрийншот да видим какво толкова се зорят хората...
I ivanov0067 New Member Рейтинг - 100% 1 0 0 20 Февруари 2010 #6 От: Търси се човек за рязане на дизайн! m1t3.com - портфолиото ми можеш да ми пишеш лс
Entrepreneur New Member Рейтинг - 100% 2 0 0 20 Февруари 2010 #7 От: Търси се човек за рязане на дизайн! Ivanov0067 и Noke са 2мата , които ми направиха впечатление. Ако търсиш качество това са малкото от хората в този форум , които могат да го предложат. zlealot - хвани се с един и го карай до края ...
От: Търси се човек за рязане на дизайн! Ivanov0067 и Noke са 2мата , които ми направиха впечатление. Ако търсиш качество това са малкото от хората в този форум , които могат да го предложат. zlealot - хвани се с един и го карай до края ...
advaworx Active Member Рейтинг - 100% 73 0 0 21 Февруари 2010 #8 От: Търси се човек за рязане на дизайн! ЕТО ЛИНК КЪМ ТОЧНАТА ОБЯВА И ТОВА КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ