Radost Active Member Рейтинг - 95.7% 22 1 0 6 Юни 2012 #1 Търси се човек за УП корекции. Не са големи. Някои са по дизайна, а други по функционалност, но леки. Моля пишете на лични. Заплащането е добро според резултатите.
Търси се човек за УП корекции. Не са големи. Някои са по дизайна, а други по функционалност, но леки. Моля пишете на лични. Заплащането е добро според резултатите.
Radost Active Member Рейтинг - 95.7% 22 1 0 11 Юни 2012 #2 От: Търси се човек, разбиращ от Wordpress Писаха ми над 10 човека - на тези, на които не съм отговорила на лично - благодаря за предложенията ви!
От: Търси се човек, разбиращ от Wordpress Писаха ми над 10 човека - на тези, на които не съм отговорила на лично - благодаря за предложенията ви!
Radost Active Member Рейтинг - 95.7% 22 1 0 21 Юни 2012 #3 От: Търси се човек, разбиращ от Wordpress благодаря на nveselinov за отделеното време по нашия проект
От: Търси се човек, разбиращ от Wordpress благодаря на nveselinov за отделеното време по нашия проект
Pin2 Active Member Рейтинг - 0% 0 0 0 2 Юли 2012 #4 От: Търси се човек, разбиращ от Wordpress Чисто информативно, ако си попаднал на някой, който се занимава с WP и не взима скъпо, можеш ли да ме насочиш към него ?
От: Търси се човек, разбиращ от Wordpress Чисто информативно, ако си попаднал на някой, който се занимава с WP и не взима скъпо, можеш ли да ме насочиш към него ?
A adssdass New Member Рейтинг - 100% 3 0 0 2 Юли 2012 #5 От: Търси се човек, разбиращ от Wordpress @Pin2 ако все още ти трябва човек за wordpress пиши едно ЛС с скайп да се разберем
От: Търси се човек, разбиращ от Wordpress @Pin2 ако все още ти трябва човек за wordpress пиши едно ЛС с скайп да се разберем