add_filter( 'woocommerce_currencies', 'add_my_currency' );
function add_my_currency( $currencies ) {
$currencies['ABC'] = __( 'Currency name', 'woocommerce' );
return $currencies;
}
add_filter('woocommerce_currency_symbol', 'add_my_currency_symbol', 10, 2);
function add_my_currency_symbol( $currency_symbol, $currency ) {
switch( $currency ) {
case 'ABC': $currency_symbol = '$'; break;
}
return $currency_symbol;
}
Виждам, че ползваш WooCommerce. Не съм програмист и не претендирам, че имам големи познания.
Сложи този код във functions.php на темата ти и смени '$' в предпоследния ред с 'BGN' Естествено си свали файла на компа, че ако объркаш нещо да можеш да го върнеш обратно така както си е бил.
Код:add_filter( 'woocommerce_currencies', 'add_my_currency' ); function add_my_currency( $currencies ) { $currencies['ABC'] = __( 'Currency name', 'woocommerce' ); return $currencies; } add_filter('woocommerce_currency_symbol', 'add_my_currency_symbol', 10, 2); function add_my_currency_symbol( $currency_symbol, $currency ) { switch( $currency ) { case 'ABC': $currency_symbol = '$'; break; } return $currency_symbol; }
Иначе има и plugin-и, с които можеш да си сменяш валутните символи, но за такава дреболия мисля, че не е нужно. Идеята е готина и ви пожелавам успех.
Сайтът е обновен.
* Цената на всяка статия ще е посочена и в лева, тоест ако ще се извършва плащането с банков превод.
Виждам, че ползваш WooCommerce. Не съм програмист и не претендирам, че имам големи познания.
Сложи този код във functions.php на темата ти и смени '$' в предпоследния ред с 'BGN' Естествено си свали файла на компа, че ако объркаш нещо да можеш да го върнеш обратно така както си е бил.
Иначе има и plugin-и, с които можеш да си сменяш валутните символи, но за такава дреболия мисля, че не е нужно. Идеята е готина и ви пожелавам успех.
Пробвахме го и с плъгина, който предлагат за решение на проблема с валутата, но не се получи. При прехвръляне към пейпал левовете се конвертират в долари, както и би трябвало, но след натискане на бутона за плащане, поръчката излиза като Задържана и изписва грешка с непозволена валута, което е странно.
Чакайте малко де... то нали в самия плъгин си има опция за смяна на валутата. O_O ?
Супер е идеята за такава борса. Започна ли да я промотираш сред евентуалните купувачи на статии?
Тези дни ще бъде пуснат банер в предприемач, за да научат повече хора за сайта. Иначе обмислям и за други варианти.
Тези дни ще бъде пуснат банер в предприемач, за да научат повече хора за сайта. Иначе обмислям и за други варианти.
Никол, едно удачно място за рекалиране пред целевата ти група е фейсбук страницата "Маркетинг и уебмастърство". линк Само, че се подготви за критика от конкуренти, спамери и тролове, де... Успех!
Никол, едно удачно място за рекалиране пред целевата ти група е фейсбук страницата "Маркетинг и уебмастърство". линк Само, че се подготви за критика от конкуренти, спамери и тролове, де... Успех!
Грешен съвет - там веднага ще я баннат.
За бан не знам, голямото търсене на кусури започна.
Ти може да не знаеш, но аз знам, защото гледам, чета, пиша, търсил съм и съм предлагал услуги, бил съм банван и след това отбанван. По мое скромно мнение - там нямате работа, нищо полезно няма да научите в тая група, там са се събрали всичките "гуру мастери", на които егото им е до небето!
И мен са ме банвали, и пак добавялли.... но съм се убедил, че има и доста ценни мнения, идеи и личности и там. Ето защо, би било полезно едно споделяне там, според мен.Ти може да не знаеш, но аз знам, защото гледам, чета, пиша, търсил съм и съм предлагал услуги, бил съм банван и след това отбанван. По мое скромно мнение - там нямате работа, нищо полезно няма да научите в тая група, там са се събрали всичките "гуру мастери", на които егото им е до небето!