Проблема вече го описах и няма да се повтарям. Жените нямат нищо общо с коментираното, нито със съновиденията ти.За пореден път се опитваш да блеснеш, като нападаш жени!
Някакъв проблем ли имаш с мен, не можах да разбера?
Първо се научи да пишеш правилно и тогава коментирай! Заблудени вагони, като теб ги пращам в трети глух коловоз.Не съм съгласен че , офертата е обидна даже е много би трябвало да бъде по 0.05 а защо не без пари.
@harkon - Като е обидна офертата не я приемай . Всеки може сам да прецени колко струва труда му. Ако някой се оценяват за 0.07ст няка работят за толкова той Massa никои насила не кара .
btw: Дръш се прилично с Izida, и без това малко дами има в форума
@Izida - Браво на теб че, си намерила хора който, да работя за 0,10 за редактиране на статия. (аз не бих се справил)
Не съм съгласен че , офертата е обидна даже е много би трябвало да бъде по 0.05 а защо не без пари.
@harkon - Като е обидна офертата не я приемай . Всеки може сам да прецени колко струва труда му. Ако някой се оценяват за 0.07ст няка работят за толкова той Massa никои насила не кара .
btw: Дръш се прилично с Izida, и без това малко дами има в форума
@Izida - Браво на теб че, си намерила хора който, да работя за 0,10 за редактиране на статия. (аз не бих се справил)
Първо се научи да пишеш правилно и тогава коментирай! Заблудени вагони, като теб ги пращам в трети глух коловоз.
Напълно те подкрепям. "Жени" като Izida се опитват да наемат ученици и деца да им вършат работата за жълти стотинки, защото само тях могат да заблудят, че им се плаща. От друга страна са готови да глобяват подрастващите с по 5 лв за всяка допусната грешка. А останалите нека да се правят,че нищо не забелязват. Ако някой възроптае по въпроса става спамер - така е удобно.Извършвала съм безплатни преводи, в не малък обем, за каузи, които подкрепям. Но като говорим за работа... Ми хайде да плащаме на поръчители/ работодатели за удоволствието да ни осигурят задачи, а пък то правителството ще ни опрости данъците и осигуровките. Може би един ученик ще си докара парите за кафе със 7 - 10 стотинки на 'нещо си', но не виждам как зрял човек ще се издържа с полу-подаяния.
Разбира се, че за всичко ще се намерят хора. Аз лично не бих платила под 3 лв за редактиране, защото при по-малко, качеството на крайния продукт ще ми е крайно съмнително. Но като видя тези обяви за стотинки - социалното в мен се бунтува. Непонятно ми е как някой може да обезценява труда на другите или да омаловажава собственото си време и способности.
Колко смятате, че трябва да струва 1 подобна статия? 2 лв. ще дам на статия на хора, които се навият по моите правила, но ако намеря и една грешка - ще глобявам 5 лв.! Има ли навити?
Моля??? Не разбрах на какво основание ще глобяваш...
'Какъв е проблема (?) ът в (?) на тази обява? Явно нямате какво да правите и се чудите, (?) къде да спамите. Човека (?) ът търси хора, предлага работа (независимо каква), определил е заплащане (било то и "ниско"), съвсем точно е определил правилата.'
Нейсе...
Напълно те подкрепям. "Жени" като Izida се опитват да наемат ученици и деца да им вършат работата за жълти стотинки, защото само тях могат да заблудят, че им се плаща. От друга страна са готови да глобяват подрастващите с по 5 лв за всяка допусната грешка. А останалите нека да се правят,че нищо не забелязват. Ако някой възроптае по въпроса става спамер - така е удобно.
Затова използвах думата "готови".Не съм глобявала никого
Във форума ще си пиша, както си искам! Не ми се плаща, за да пиша правилно. Не вярвам да си наета да правиш морфологичен разбор на моите постове, нали?
Като минаваш през София се обади да те почерпя за коментарите.Просто се почудих как ти хрумна да си напишеш претенциите за безпогрешен изказ. И направих една бърза и безплатна корекция, търсена от автора на настоящата тема. |)
- (Само)редакция: за пари съм далеч по-добра.
Здравейте,
по повод разширяване на дейноста търся редактори за добaвяне на статии в сайтове.
Работата се състои в следното:
- Текстовете пристигат при вас на Български език. Текста се Прочита и ако има някакви грешки се оправят.
- Добавя се подходяща/и снимки или видео и се качва на сайтовете в подходящите категории/ или се създават нови/.
- Всеки 5 ти се добавя по БГ социалните мрежи.
Дава се отчет за всекидневно свършената работа по емейла.
Всички сайтове са на Wordpress. ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ОПИТ с Wordpress. Редактора трябва да може свободно да се оправя с търсенето на подходящи картинки за статиите в интернет, редактирането на статиите, добавяне на смислени тагове към всяка статия. Желателен е опит в редактиране на текстове.
На пробен срок ще взема няколко души. От тях ще останат двама. НЕ става дума за работа САМО през лятото.
Цена за публикуване на 1 статия - 7 ст.
Работата е подходяща и за хора извън София, които искат да припечелят допълнително. Вече работя повече от година с човек от форума и съм много доволен.
Плащане: Епай, пощенски запис /за наша сметка/
Като минаваш през София се обади да те почерпя за коментарите.
Не заслужавате професионален преводач, като Lill завършил в Американски университет да ви пише във форума.
Питам дали ще има желаещи да добавятНе стана ясно ти ли ще добавяш линковете по мрежите или търсяш някого да добавя?
Ако ще добавяш ти, то съм готов да ти подсигуря ежедневна заетост от 20-на заглавия.