Време е за следобеден сън, не си натоварвай крехката главица, че ще вземе да експлодира.
Що бе harkon? То тука имаше някакви дето пишеха по 500-1000 думи за 1 лев, може и някой за без пари да има. Нека потърси човека, няма лошо!Абе мухльо, ходи да търсиш другаде да ти работят на вересия.
Абе вие двамата мое ли да си се лижете в някоя друга тема а?? Ако толкова не ви стиска, можете да започнете първоначално и в скайпито а ?! Кво фанахте момчето да се гаврите с него заради собствените си комплекси и нагони
А ти бе малоумнико уйнакон? Ти за кво си получип реп в тая тема та се кефиш на буци, стигайки до странно извратеният си огразъм. Ти наистина си просто само един САДОМАЗОХИСТ. И понеже не вярвам да има толкова глупендри като тебе за да ти вдигат репа за чисто грандоманските ти комплекси да се заяждаш във всяка втора тема...особено като видиш нещо което би приличало на дете... (да не си някое мръсно дърто педофилче а), та съм по склонен да вярвам че сам си биеш чикиите (репите), което пък ме озадачава, тъй-като явно си много болен да развиеш няколко профила
Олигофрен !!!!
Не е нужно да показваш ниската си култура и интереса си към подрастващото поколение тук, дори и да си олигофрен! Смяташ, че това да си доказан олигофрен те оправдава за "изразните средства", които използваш, но не е така и лайно, като теб смъди на всички не само, когато ходи по голяма нужда, но и във форум за бизнес, като този.Не знам кой е доказаният олигофрен и ултра-мега комплексар!!?? Кой пише със скрит статус ахахаха Наеш ли що е така бе цървул? За да не те видят че си турбо кибик 168/168 - за това! Ти нямаш никакъв риал лайф...за това се заяждаш и го вадиш голем с абсолютно всеки от който не може да изцицаш някой лев..така ли е бе? Тоест ти си само един обикновен позьор! Лично аз знам основният ти проблем - този, че никога няма да бъдеш като татко нали ахахахаха Тапак! Путчиците като теб ги надушвам от километри....
Продължавай
Какъв бизнес правиш бе смешник ?!
Да ти поствам ли постовете ти от тази тема?? Я си виж още първия бе заяждало - "колко бона е заплатата" - Това какво е освен заяждане а??
Ще умреш от глад бе парцал!