N nuni Active Member Рейтинг - 100% 24 0 0 29 Януари 2012 #1 Здравейте, Търся някой, който може да ми преведе 300 думи от иврит на български език Също така, ако можете да помогните да кажете друг форум или да препоръчете някой ще съм ви благодарен.
Здравейте, Търся някой, който може да ми преведе 300 думи от иврит на български език Също така, ако можете да помогните да кажете друг форум или да препоръчете някой ще съм ви благодарен.
Lill Active Member Рейтинг - 100% 14 0 0 29 Януари 2012 #2 От: Търся: Превод от Иврит на БГ nuni каза: Здравейте, Търся някой, който може да ми преведе 300 думи от иврит на български език Също така, ако можете да помогните да кажете друг форум или да препоръчете някой ще съм ви благодарен. Увеличете... Ако не е сложна материя - мога да погледна. Препоръчвам клуб преводачи в clubs.dir.bg
От: Търся: Превод от Иврит на БГ nuni каза: Здравейте, Търся някой, който може да ми преведе 300 думи от иврит на български език Също така, ако можете да помогните да кажете друг форум или да препоръчете някой ще съм ви благодарен. Увеличете... Ако не е сложна материя - мога да погледна. Препоръчвам клуб преводачи в clubs.dir.bg