Thebusiness Member Рейтинг - 100% 28 0 0 10 Септември 2013 #1 Трябва ми сериозен и навътре с езика човек, който да ми преведе две препоръки за университет от BG на ENG. Плащам през Epay. Ако някой може да помогне, да пише в темата. Благодаря.
Трябва ми сериозен и навътре с езика човек, който да ми преведе две препоръки за университет от BG на ENG. Плащам през Epay. Ако някой може да помогне, да пише в темата. Благодаря.
pepo_999 Well-Known Member Рейтинг - 100% 135 0 0 10 Септември 2013 #2 От: Търся: Превод от BG на ENG колко е дължината на текста, срок и т.н. прати да го видя за да направя оферта
От: Търся: Превод от BG на ENG колко е дължината на текста, срок и т.н. прати да го видя за да направя оферта
Thebusiness Member Рейтинг - 100% 28 0 0 10 Септември 2013 #3 От: Търся: Превод от BG на ENG Всъщност, едното чакам все още да бъде написано, сега ще ти изпратя другото.
От: Търся: Превод от BG на ENG Всъщност, едното чакам все още да бъде написано, сега ще ти изпратя другото.
L lili Member Рейтинг - 100% 21 0 0 10 Септември 2013 #4 От: Търся: Превод от BG на ENG Аз също мога да помогна в случая, но не ползвам ипей в момента (само пейпал и банков превод). Ако това не е проблем, мога да се заема с превода. Поздрави.
От: Търся: Превод от BG на ENG Аз също мога да помогна в случая, но не ползвам ипей в момента (само пейпал и банков превод). Ако това не е проблем, мога да се заема с превода. Поздрави.
J just Active Member Рейтинг - 100% 8 0 0 10 Септември 2013 #5 Правила съм го за други хора. Т.е. имам опит. Ако ги видя ще ти дам оферта. Приемам пейпал и банков превод.
Правила съм го за други хора. Т.е. имам опит. Ако ги видя ще ти дам оферта. Приемам пейпал и банков превод.
T tzhvn New Member Рейтинг - 100% 4 0 0 10 Септември 2013 #6 От: Търся: Превод от BG на ENG Мога да преведа препоръките. Гарантирам стил и качество. Имам опит с препоръки и документи.
От: Търся: Превод от BG на ENG Мога да преведа препоръките. Гарантирам стил и качество. Имам опит с препоръки и документи.