За да тестват колко може да изкарат
това купон за май изтече 13 май няма друг пускан... за този месец от известно време режат купоните и вдигнаха центите - повечето хора ги е стах от местене и ще платят си мисля
аз онзиден пак местих домейни към internet.bs твърдата цена ми харесва и са с безплатно прайвъси.... като се престрашите да го направите веднъж местенето ви става рутина и е съвсем автоматик
време за местене час и нещо сайтовете си работят
реална работа:
местене на .ком
влизам в годеди канселирам си праивъсито 20 секунди, цъквам на ънлок и цъквам да ми изпрати кода за трансфер на админ мейла още 20 секунди, копирам кода от мейла 2 секунди
отивам в интернет.бс въвеждам domain.com,koda в поле за местене, попълват се днси (старите), данните ги има сеивнати ако не сте нов клиент => едно плащане , - три минути макс
връщам се в акаунта потвърждавам че всичко с данните за процес на местене... е ок, чета си Предприемач :beer: след 20 минути на админ мейла идва да потвърдя стартиане на процедурата по местенето (цъквам на линка потвърждавам).... те започват местене след няколко минути влизам в годеди и там от второто меню в панела с домейните потвърждавам изходящ трансфер.... домейна изчезва от годеди след 20тина минути е активен в интернет бс - 2 по 2две минути с три минути почивка и 20 минути начално чакане....
спестени парички: без купон код 19.99 долара (с някакво вградено промо 27%) с прайвъси в Дедито...... в итенет.бс 8.70 долара (с таксата) с безплатно прайвъси....... умножено по 4 домейна са си към 55 -60 лв.... ако любимия код който даваше 12.99 долара за домейн с прайвъси си работеше нямаше да се занимавам.... ама така за да ме мързи да свърша елементарна работа свързана с две отваряния на сайтове и няколко цъквания на мишка и да дам 55 лева не ми се връзваше....
другия месец пак така ще местя ако пак пуснат само кофти купони или купоните изтечат още преди средата на месеца...