Търся някой за развиване на фейсбук страници, чрез поддръжка – качване на снимки, публикуване на видео, статии, новини, диалози, организиране на игри с феновете и др.
Събирането на фенове към страницата не е задължително. За мен е важно качването на снимки през определен интервал от време.
За да не губим време искам да знам следното:
1. Цена за седмица или месец. / без значение за мен е това, но е добре да знам сумата все пак
2. Вие ли ще намирате снимки или аз да ви ги предоставям?
3. През какъв интервал от време ще се публикуват снимките? За публикуването може да използвате някой сайт.. не е нужно да сте нон стоп на компа и да качвате снимки.
Накратко: давам страницата и от вас очаквам качване на снимки.
Ако съм доволен ще ангажирам избрания от мен човек с още няколко страници. като начало ще започнем с една.
Моля, изпратете ми вашата цена и кратко инфо за начина на поддръжка.
Събирането на фенове към страницата не е задължително. За мен е важно качването на снимки през определен интервал от време.
За да не губим време искам да знам следното:
1. Цена за седмица или месец. / без значение за мен е това, но е добре да знам сумата все пак
2. Вие ли ще намирате снимки или аз да ви ги предоставям?
3. През какъв интервал от време ще се публикуват снимките? За публикуването може да използвате някой сайт.. не е нужно да сте нон стоп на компа и да качвате снимки.
Накратко: давам страницата и от вас очаквам качване на снимки.
Ако съм доволен ще ангажирам избрания от мен човек с още няколко страници. като начало ще започнем с една.
Моля, изпратете ми вашата цена и кратко инфо за начина на поддръжка.