D.Ivanov Well-Known Member Рейтинг - 100% 7 0 0 28 Октомври 2013 #1 Търся размяна на линкове. Линковете, които аз мога да предложа са в 2 сайта за обяви. Единият е ПР1, а другият е ПР2. Лнковете ще бъдат поставени във footer-а на двата сайта.
Търся размяна на линкове. Линковете, които аз мога да предложа са в 2 сайта за обяви. Единият е ПР1, а другият е ПР2. Лнковете ще бъдат поставени във footer-а на двата сайта.
miraco Member Рейтинг - 100% 4 0 0 29 Октомври 2013 #2 От: Търся: Размяна на линкове. Моите сайтове са за обяви - PR1 и PR2. D.Ivanov каза: Търся размяна на линкове. Линковете, които аз мога да предложа са в 2 сайта за обяви. Единият е ПР1, а другият е ПР2. Лнковете ще бъдат поставени във footer-а на двата сайта. Увеличете... Изпрати ми сайтовете на ЛС.
От: Търся: Размяна на линкове. Моите сайтове са за обяви - PR1 и PR2. D.Ivanov каза: Търся размяна на линкове. Линковете, които аз мога да предложа са в 2 сайта за обяви. Единият е ПР1, а другият е ПР2. Лнковете ще бъдат поставени във footer-а на двата сайта. Увеличете... Изпрати ми сайтовете на ЛС.
D.Ivanov Well-Known Member Рейтинг - 100% 7 0 0 29 Октомври 2013 #3 От: От: Търся: Размяна на линкове. Моите сайтове са за обяви - PR1 и PR2. miraco каза: Изпрати ми сайтовете на ЛС. Увеличете... Пратих ЛС.
От: От: Търся: Размяна на линкове. Моите сайтове са за обяви - PR1 и PR2. miraco каза: Изпрати ми сайтовете на ЛС. Увеличете... Пратих ЛС.
svetliojs Member Рейтинг - 100% 2 0 0 7 Декември 2013 #4 От: Търся: Размяна на линкове. Моите сайтове са за обяви - PR1 и PR2. Може ли и на мен сайтовете, ако все още ти е валидно предложението.
От: Търся: Размяна на линкове. Моите сайтове са за обяви - PR1 и PR2. Може ли и на мен сайтовете, ако все още ти е валидно предложението.