пенчев
Member
Здравейте,
не знам как да започна, нито как да представя нещата.
Може би темата ми ще е поредната грешка, но и сега няма да изневря на себе си- да бъда естествен.
Имам бизнес идея, но нямам достатъчно средства. Може би до месец - два ще ги събера, но първо не съм от най- търпеливите и второ:
Мисля, че ми трябва подкрепа, умения, идеи, и т.н.т.
С две думи - искам човек/ хора, с които да обсъждам и работя в бизнеса. Става въпрос за сайт за запознанства без аналог в България.
Има тенденция този вид сайт - да стават все по печеливши.
Да успокоя тези които не са в течение- не е задължитено сайтовете за запознанства да почват от 2 - 3 хиляди лева.
Аз получих дори оферта с абсурдна цена от 9 хиляди лв.
Реалните цени за изработка са от 500 до 1000 лв (говорим за ГОТОВА платформа) за един нормален сайт.
Основния начин за печелене ще е чрез платени екстри.
Прогнозирам много голям процент печалба, спрямо броя на потребителите.
Предвиждам на всеки около 100 потребителя - минимум 50 лв приход за месец.
Потребителите ще се множат бързо, тъй като няма друг такъв сайт ( няма конкуренция).
не знам как да започна, нито как да представя нещата.
Може би темата ми ще е поредната грешка, но и сега няма да изневря на себе си- да бъда естествен.
Имам бизнес идея, но нямам достатъчно средства. Може би до месец - два ще ги събера, но първо не съм от най- търпеливите и второ:
Мисля, че ми трябва подкрепа, умения, идеи, и т.н.т.
С две думи - искам човек/ хора, с които да обсъждам и работя в бизнеса. Става въпрос за сайт за запознанства без аналог в България.
Има тенденция този вид сайт - да стават все по печеливши.
Да успокоя тези които не са в течение- не е задължитено сайтовете за запознанства да почват от 2 - 3 хиляди лева.
Аз получих дори оферта с абсурдна цена от 9 хиляди лв.
Реалните цени за изработка са от 500 до 1000 лв (говорим за ГОТОВА платформа) за един нормален сайт.
Основния начин за печелене ще е чрез платени екстри.
Прогнозирам много голям процент печалба, спрямо броя на потребителите.
Предвиждам на всеки около 100 потребителя - минимум 50 лв приход за месец.
Потребителите ще се множат бързо, тъй като няма друг такъв сайт ( няма конкуренция).
Последно редактирано: