Здравейте,
Понеже работих с няколко момчета от форума, които се оказаха на моменти доста несериозни и работеха изключително бавно, се принудих да търся нови такива..
Не искам да издавам за сега имената, защото не знам причините, но със сигурност това е абсолютно некоректно отношение..
Като ти се плати трябва да си свършиш работата до край, това е.
Та.. Трябва ми програмист за да напарвим едни промени по един сайт.
Ще наема СЕРИОЗЕН ЧОВЕК!, който наистина иска да работи! и да свършим разни работи.
Търся си човек за работа и за бъдещи проекти, защото ми писна вече да пиша по скайпа и само да излизат офлайн или да не ми пишат, или пък да ми се извиняват с извиненията от първи клас..
Хора под 100 мнения, светещи в червено и с негативен iTrader ДА НЕ МИ ПИШАТ!
Работата в началото която ще свършим е много малко, но искам да видим как ще се справи човека.
Трябва да се "пренареди" един уеб сайт..
П.С. Запазвам правото си да НЕ отговарям на всички кандидати!
Поздрави,
Симеон
Понеже работих с няколко момчета от форума, които се оказаха на моменти доста несериозни и работеха изключително бавно, се принудих да търся нови такива..
Не искам да издавам за сега имената, защото не знам причините, но със сигурност това е абсолютно некоректно отношение..
Като ти се плати трябва да си свършиш работата до край, това е.
Та.. Трябва ми програмист за да напарвим едни промени по един сайт.
Ще наема СЕРИОЗЕН ЧОВЕК!, който наистина иска да работи! и да свършим разни работи.
Търся си човек за работа и за бъдещи проекти, защото ми писна вече да пиша по скайпа и само да излизат офлайн или да не ми пишат, или пък да ми се извиняват с извиненията от първи клас..
Хора под 100 мнения, светещи в червено и с негативен iTrader ДА НЕ МИ ПИШАТ!
Работата в началото която ще свършим е много малко, но искам да видим как ще се справи човека.
Трябва да се "пренареди" един уеб сайт..
П.С. Запазвам правото си да НЕ отговарям на всички кандидати!
Поздрави,
Симеон