B boianx Member Рейтинг - 0% 0 0 0 4 Декември 2015 #1 Търся ФБ Реклама на онлайн магазин за дамски дрехи предпочитам страниците да са с над 70-80% Жени... Постовете ще са с линк + снимка към сайта.. Цена за 10 поста седмично и ако може повече информация на лично
Търся ФБ Реклама на онлайн магазин за дамски дрехи предпочитам страниците да са с над 70-80% Жени... Постовете ще са с линк + снимка към сайта.. Цена за 10 поста седмично и ако може повече информация на лично
bhopz Active Member Рейтинг - 70% 7 3 0 4 Декември 2015 #2 От: Търся ФБ Реклама на онлайн магазин за дамски дрехи Здравей, а трябват ли ти харесвания на страницата?
От: Търся ФБ Реклама на онлайн магазин за дамски дрехи Здравей, а трябват ли ти харесвания на страницата?
vany_ New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 7 Декември 2015 #3 От: Търся ФБ Реклама на онлайн магазин за дамски дрехи здравейте, интересувам се но не мога да изпращам лс.
От: Търся ФБ Реклама на онлайн магазин за дамски дрехи здравейте, интересувам се но не мога да изпращам лс.
alabam4eto Active Member Рейтинг - 100% 11 0 0 8 Декември 2015 #4 От: Търся ФБ Реклама на онлайн магазин за дамски дрехи
viking Active Member Рейтинг - 0% 0 0 0 9 Декември 2015 #5 От: Търся ФБ Реклама на онлайн магазин за дамски дрехи Алабамче, дай някакви цени?
Kalin Petrov New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 10 Декември 2015 #6 От: Търся ФБ Реклама на онлайн магазин за дамски дрехи Здравей, Собственик съм на Фейсбук страница с хора до 25 години (студенти). Ако имаш интерес - пиши лично.
От: Търся ФБ Реклама на онлайн магазин за дамски дрехи Здравей, Собственик съм на Фейсбук страница с хора до 25 години (студенти). Ако имаш интерес - пиши лично.
M montman New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 15 Декември 2015 #7 От: Търся ФБ Реклама на онлайн магазин за дамски дрехи Здравейте, Бих желал да рекламирам във страници в които има основно женски лайкове .Бихте ли ми препоръчали някой с който сте работили и сте доволни от резултатите и цените?
От: Търся ФБ Реклама на онлайн магазин за дамски дрехи Здравейте, Бих желал да рекламирам във страници в които има основно женски лайкове .Бихте ли ми препоръчали някой с който сте работили и сте доволни от резултатите и цените?
juvefan Active Member Рейтинг - 100% 11 0 0 15 Декември 2015 #8 От: Търся ФБ Реклама на онлайн магазин за дамски дрехи Имам фб група за обяви, пиши лс за линк и да те добавя.
От: Търся ФБ Реклама на онлайн магазин за дамски дрехи Имам фб група за обяви, пиши лс за линк и да те добавя.
M montman New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 15 Декември 2015 #9 От: Търся ФБ Реклама на онлайн магазин за дамски дрехи Още не мога да пишем лични Трябва да спамя в разни теми до като не събера нужните постове
От: Търся ФБ Реклама на онлайн магазин за дамски дрехи Още не мога да пишем лични Трябва да спамя в разни теми до като не събера нужните постове