galinstefanov
Well-Known Member
Търся човек за дългосрочен проект. Работата се състои в превод на кратки статии от по 300-400 думи от ЕН на БГ или намирането на подобни такива от БГ и пренаписването им. Държа на уникалността и на това да се пише редовно, т.е. всеки ден по 1 материал, което прави 30 месечно. В дните в които не можете да пишете, от предният ден можете да си подготвите и да се настрои в WP да се публикува в съответният ден.
Изисквания :
Уникалност на текста минимум 90%;
Грамотно написано. Да не е пълно с правописни и пунктуационни грешки;
Добър английски за превод на обикновен текст, без терминологии и прочие;
Хора с цени от по 1,50/2 лв на 100 думи въобще да не ми пишат, няма да плащам за писане на ЕН. Изпращайте ми оферти на ЛС с цена за 1 месец.
За новите във форума можете да погледнете моят Itrader за да решите дали искате да работите с мен.
Плащането на новите ще 50% предварително или в края на всеки месец. Всичко е според човека.
На хората, които се спра ще им дам по 1 статия да я преведат за да си направя сметката дали стават за тази работа. Статията им ще бъде заплатена! Не искам някой да си мисли, че съм пуснал офертата за да събера някоя друга безплатна статия.
Изисквания :
Уникалност на текста минимум 90%;
Грамотно написано. Да не е пълно с правописни и пунктуационни грешки;
Добър английски за превод на обикновен текст, без терминологии и прочие;
Хора с цени от по 1,50/2 лв на 100 думи въобще да не ми пишат, няма да плащам за писане на ЕН. Изпращайте ми оферти на ЛС с цена за 1 месец.
За новите във форума можете да погледнете моят Itrader за да решите дали искате да работите с мен.
Плащането на новите ще 50% предварително или в края на всеки месец. Всичко е според човека.
На хората, които се спра ще им дам по 1 статия да я преведат за да си направя сметката дали стават за тази работа. Статията им ще бъде заплатена! Не искам някой да си мисли, че съм пуснал офертата за да събера някоя друга безплатна статия.