strana Well-Known Member Рейтинг - 97.7% 43 1 0 2 Ноември 2015 #1 Търся копирайтър на руски език по тема "огнетушители углекислотные". Изисквания: уникалност, близо 1500 символа. Възможно е дългосрочно сътрудничество на рускоезична тематика. P.S. Напълно ми върши работа превод от български или друг език.
Търся копирайтър на руски език по тема "огнетушители углекислотные". Изисквания: уникалност, близо 1500 символа. Възможно е дългосрочно сътрудничество на рускоезична тематика. P.S. Напълно ми върши работа превод от български или друг език.
nedqlkov Member Рейтинг - 100% 8 0 0 3 Ноември 2015 #2 От: Търся автор на статии на руски език Драсни на ЛС какво е заплащането
strana Well-Known Member Рейтинг - 97.7% 43 1 0 4 Ноември 2015 #3 От: Търся автор на статии на руски език Приключи темичката за пожарогасителите, поеха я украинците. Бях изключил, че за тях Деня на народното единство също не важи.
От: Търся автор на статии на руски език Приключи темичката за пожарогасителите, поеха я украинците. Бях изключил, че за тях Деня на народното единство също не важи.