M mites New Member 15 Март 2015 #1 Здравеите имам 10-на фб странички Не работя със всички някои ако иска може да ги наглежда
Ivajlo Angelov New Member 15 Март 2015 #2 От: Търся администратор на FB страница Здравей, За каква цена говорим? Може ли едно лс, ако не искаш тук....какви са ти изискванията, линкове....?
От: Търся администратор на FB страница Здравей, За каква цена говорим? Може ли едно лс, ако не искаш тук....какви са ти изискванията, линкове....?
Ivajlo Angelov New Member 15 Март 2015 #5 От: Търся администратор на FB страница Тези прикрепени файлове не се отварят
VAsk0 Well-Known Member 15 Март 2015 #6 От: Търся администратор на FB страница Искаш някой да ги поддържа или искаш да ги продадеш на някой?
Ivajlo Angelov New Member 16 Март 2015 #7 От: Търся администратор на FB страница Иска поддръжка, доколкото разбрах.
M mites New Member 16 Март 2015 #8 От: Търся администратор на FB страница Искам поддръжка някои ако има време да пише
Ivajlo Angelov New Member 16 Март 2015 #9 От: Търся администратор на FB страница Аз имам времекажи колко пари предлагаш, дай по-подробна информация
От: Търся администратор на FB страница Аз имам времекажи колко пари предлагаш, дай по-подробна информация
S svetli_f New Member 16 Март 2015 #10 От: Търся администратор на FB страница Какво разбираш от поддръжка и колко пари даваш
Stivi_G Member 18 Март 2015 #11 От: Търся администратор на FB страница И аз бих искал да знам какво точно искаш като поддръжка и за каква цена става въпрос.
От: Търся администратор на FB страница И аз бих искал да знам какво точно искаш като поддръжка и за каква цена става въпрос.
Snipe Member 27 Март 2015 #12 От: Търся администратор на FB страница И аз искам инфо на ЛС, благодаря
R RSDKraseN New Member 27 Март 2015 #13 От: Търся администратор на FB страница Като човек който постоянно седи във фейсбук и аз се интересувам. Какви са изискванията?
От: Търся администратор на FB страница Като човек който постоянно седи във фейсбук и аз се интересувам. Какви са изискванията?
S stern_stern Member 4 Май 2015 #14 От: Търся администратор на FB страница Актуално ли е търсенето още?Аз самата имам страница и съм на път да създам втора, така че прекарвам доста време във фейсбук и бих поела ангажимент да поддържам и други фейсбук страници. Ако предложението е актуално, ще се радвам да пишеш на ЛС.
От: Търся администратор на FB страница Актуално ли е търсенето още?Аз самата имам страница и съм на път да създам втора, така че прекарвам доста време във фейсбук и бих поела ангажимент да поддържам и други фейсбук страници. Ако предложението е актуално, ще се радвам да пишеш на ЛС.
D desimikaela New Member 4 Май 2015 #15 От: Търся администратор на FB страница И аз също се интересувам,ако е актуално все още може да ми пишете! Благодаря ви...
От: Търся администратор на FB страница И аз също се интересувам,ако е актуално все още може да ми пишете! Благодаря ви...
S stern_stern Member 10 Май 2015 #16 От: Търся администратор на FB страница Добре де, защо ако една обява вече не е актуална...просто това не се напише...и да няма повече излишни питания??
От: Търся администратор на FB страница Добре де, защо ако една обява вече не е актуална...просто това не се напише...и да няма повече излишни питания??
T traiki Well-Known Member 11 Май 2015 #17 От: Търся администратор на FB страница Защото се подразбира, че темата не е актуална...ако беше човекът, който я пуснал отново щеше да пише в темата..
От: Търся администратор на FB страница Защото се подразбира, че темата не е актуална...ако беше човекът, който я пуснал отново щеше да пише в темата..
S stern_stern Member 11 Май 2015 #18 От: Търся администратор на FB страница Не е така. Виждала съм обяви, в които човекът, пуснал темата, сам посочва, че е намерил хора и не търси засега. Което е коректно според мен.
От: Търся администратор на FB страница Не е така. Виждала съм обяви, в които човекът, пуснал темата, сам посочва, че е намерил хора и не търси засега. Което е коректно според мен.
V V_Atanasova New Member 19 Август 2015 #19 От: Търся администратор на FB страница Ако не сте си намерили човек за поддръжка на фб страниците, аз имам опит в това
От: Търся администратор на FB страница Ако не сте си намерили човек за поддръжка на фб страниците, аз имам опит в това
M mites New Member 1 Октомври 2015 #20 От: Търся администратор на FB страница Трябва ми човек които да качва по 2-3 снимки на ден ........