Здравейте,
тъй като ми омръзна от цялата идиотщина в нашата мила Родина България, реших, че е време да направя нещо по този въпрос и направих следното: закупих от register.bg домейна ostavka.bg, както и хостинг план за шест месеца от superhosting.bg.
До момента съм инвестирал 215лв.(с отстъпката) собствени средства.
В момента не мога да инвестирам повече.
Нямам нужните познания за да си направя сам сайт.
Търся ентусиаст или група ентусиасти, които да ми помогнат в това начинание.
1. Каква е целта:
Да искам обосновано и аргументирано оставки на хора изпълняващи ръководни длъжности във важни институции. Напр. оставката на шефа на РДНСК-Бургас, който ни направи на малоумни идиоти с констатацията, че "това е строеж, не сграда" за строежа на 1-ва линия на плаж "Алепу".
2. Какво е заданието:
Не разбирам много, но мисля, че един wordpress ще свърши работа, стига да има следните възможности:
Да се публикуват документи така, че да могат да се четат нормално(на цяла страница).
Да се публикува видео.
Да е добре подредено и с приятен дизаин-да не е натоварващо червено или черно.
Да е с мобилна версия.
Да има изкачаща иконка "харесайте ни във Facebook
Да могат да се публикуват анкети тип "за или против", които да не позволяват да се гласува повече от един път от един IP адрес
Да може да се коментира с Facebook-профил.
Както казах, нямам нужните познания да го направя сам и поради това най-вероятно не мога и да формулирам достатъчно прецизно изискванията. Може и да не съм се сетил за някои. Приемам всякакви предложени и идеи.
Благодаря, че го прочетохте.
Бъдете здрави и успех във всичко.
Ае
тъй като ми омръзна от цялата идиотщина в нашата мила Родина България, реших, че е време да направя нещо по този въпрос и направих следното: закупих от register.bg домейна ostavka.bg, както и хостинг план за шест месеца от superhosting.bg.
До момента съм инвестирал 215лв.(с отстъпката) собствени средства.
В момента не мога да инвестирам повече.
Нямам нужните познания за да си направя сам сайт.
Търся ентусиаст или група ентусиасти, които да ми помогнат в това начинание.
1. Каква е целта:
Да искам обосновано и аргументирано оставки на хора изпълняващи ръководни длъжности във важни институции. Напр. оставката на шефа на РДНСК-Бургас, който ни направи на малоумни идиоти с констатацията, че "това е строеж, не сграда" за строежа на 1-ва линия на плаж "Алепу".
2. Какво е заданието:
Не разбирам много, но мисля, че един wordpress ще свърши работа, стига да има следните възможности:
Да се публикуват документи така, че да могат да се четат нормално(на цяла страница).
Да се публикува видео.
Да е добре подредено и с приятен дизаин-да не е натоварващо червено или черно.
Да е с мобилна версия.
Да има изкачаща иконка "харесайте ни във Facebook
Да могат да се публикуват анкети тип "за или против", които да не позволяват да се гласува повече от един път от един IP адрес
Да може да се коментира с Facebook-профил.
Както казах, нямам нужните познания да го направя сам и поради това най-вероятно не мога и да формулирам достатъчно прецизно изискванията. Може и да не съм се сетил за някои. Приемам всякакви предложени и идеи.
Благодаря, че го прочетохте.
Бъдете здрави и успех във всичко.
Ае