Търся голямо количество сайтове за линкбилдинг

Viktor Arsov

Active Member
Здравейте,
Търся предложения за линкбилдинг от минимум 10+ сайта.
Интересува ме услуга, която предлага публикации в голям брой сайтове, а не само в един или два.
Бих искал да получа списък с домейни, за да мога самостоятелно да анализирам техните технически показатели.
Ако предлагате подобна услуга и разполагате с над 10 сайта, моля, свържете се с мен.
Благодаря и хубав ден!

Здравейте,
Търся предложения за линкбилдинг от минимум 10+ сайта.
Интересува ме услуга, която предлага публикации в голям брой сайтове, а не само в един или два.
Бих искал да получа списък с домейни, за да мога самостоятелно да анализирам техните технически показатели.
Ако предлагате подобна услуга и разполагате с над 10 сайта, моля, свържете се с мен.
Благодаря и хубав ден!
Имате ЛС!

Добре е да напишеш за какво са ти сайтовете които търсиш.
Човека не търси сайтове в който да публикува,а целата е да ги запише в негов сайт и да ги препродава.

Да, @hideboom е абсолютно прав.

В бета версията на платформата вече сме качили над 1400 домейна, специално подбрани за линкбилдинг. Реалният ни списък надхвърля 2000 предложения и за дублиращите се възможности показваме най-ниската налична цена, без да добавяме никаква надценка.

В момента активно работим по нови интеграции и очаквам скоро да имаме първоначална версия, която да споделим публично.

Ако някой се интересува от достъп до платформа с над 2000 уникални линкбилдинг предложения, насочени конкретно към българския пазар, моля да ми пише и с удоволствие ще го включим в бета тестването.

Да, @hideboom е абсолютно прав.

В бета версията на платформата вече сме качили над 1400 домейна, специално подбрани за линкбилдинг. Реалният ни списък надхвърля 2000 предложения и за дублиращите се възможности показваме най-ниската налична цена, без да добавяме никаква надценка.

В момента активно работим по нови интеграции и очаквам скоро да имаме първоначална версия, която да споделим публично.

Ако някой се интересува от достъп до платформа с над 2000 уникални линкбилдинг предложения, насочени конкретно към българския пазар, моля да ми пише и с удоволствие ще го включим в бета тестването.
А, защо на мен ми каза, да ти изпратя списък с домейни, без да споменавам цена?

След като не се търси за публикуване, а само за създаване на списък, не виждам защо изискването е да са над 10 сайта :)
Това е мащабен бизнес - с дребни играчи вероятно не им се занимава.

Това е мащабен бизнес - с дребни играчи вероятно не им се занимава.
По-вероятно ми намирисва на тарикат, който дебне домейни и подкопава конкуренцията :)

Мащабните бизнеси не фигурират в Предприемач...

По-вероятно ми намирисва на тарикат, който дебне домейни и подкопава конкуренцията :)

Мащабните бизнеси не фигурират в Предприемач...
Верно че на такова замирисва като прегледаш постовете...
  1. "Искам да инвестирам 10к в сайт - давайте предложения на лични" (демек търся идеи наготово)
  2. "Ама верно в регистъра можело да заявиш домейн без да го плащаш - не знаех!" (ох, не думай?!)
  3. "Може ли някой да ми услужи с Ахрефс акаунта си че да проверя няколко хиляди домейна само" (ма разбира се - колко му е)
  4. "Продавам 6900 .БГ домейна - проверени в Ахрефс и сортирани." (... ноу комент)
и т.н. все в тоя дух.

Последно редактирано:
Верно че на такова замирисва като прегледаш постовете...
  1. "Искам да инвестирам 10к в сайт - давайте предложения на лични" (демек търся идеи наготово)
  2. "Ама верно в регистъра можело да заявиш домейн без да го плащаш - не знаех!" (ох, не думай?!)
  3. "Може ли някой да ми услужи с Ахрефс акаунта си че да проверя няколко хиляди домейна само" (ма разбира се - колко му е)
  4. "Продавам 6900 .БГ домейна - проверени в Ахрефс и сортирани." (... ноу комент)
и т.н. все в тоя дух.
@contra като разровиш по дълбоко излизат още неща!
този човек се занимава със спекулативно придобиване/блокране(само на bg/БГ) домейни с цел продажба на висока цена!
ще ти дам само един от постовете му .BG домейни за продажба
До скоро само за bg/БГ домейни можеше безконтролно и безгранично да се блокират БЕЗ да се заплащат!

да, легално е! не го отричам! Дали е честно и морално е друга тема!

До скоро само за bg/БГ домейни можеше безконтролно и безгранично да се блокират БЕЗ да се заплащат!
Сега за кои други домейни може?!
Пича си е сериозен и си действа по нещата, само не уцели мястото - тук не е място за бизнес.

Сега за кои други домейни може?!
Пича си е сериозен и си действа по нещата, само не уцели мястото - тук не е място за бизнес.
Навсякъде може да се прави бизнес, дори и в клюкарските форуми!

Горе