Работил съм с няколко от колегите във форума, но реших да пусна тема, тъй като работата е по-специфична.
Искам да се получи нещо като колаж от моя снимка на продукт и определен контекстен фон - т.е. давам ви моя продуктова снимка и по зададени от мен критерии ми намирате подходящия фон /да ще има и малко проучване, но не мога аз да се ровя/ и сглобявате едно "колажче" /не съм сигурен дали така се нарича, но предполагам схващате идеята/.
Правим 2 проби и избирам човека на база качество на изпълнението:
1. правилен подбор на контекстния фон /цветово и като стил/
2. перфектен "колаж" - да не си личи по никакав начин /за обикновен юзър като мен/, че завършеното изображение е монтаж
и цена.
Ако не съм използвал точните термини, моля да ме извините, но се надявам, че стана ясно какво очаквам от вас. Ако имате въпроси и предложения за цената може тук в темата или на ЛС. Ще изпратя повече подробности при заявен интерес от ваша страна.
Искам да се получи нещо като колаж от моя снимка на продукт и определен контекстен фон - т.е. давам ви моя продуктова снимка и по зададени от мен критерии ми намирате подходящия фон /да ще има и малко проучване, но не мога аз да се ровя/ и сглобявате едно "колажче" /не съм сигурен дали така се нарича, но предполагам схващате идеята/.
Правим 2 проби и избирам човека на база качество на изпълнението:
1. правилен подбор на контекстния фон /цветово и като стил/
2. перфектен "колаж" - да не си личи по никакав начин /за обикновен юзър като мен/, че завършеното изображение е монтаж
и цена.
Ако не съм използвал точните термини, моля да ме извините, но се надявам, че стана ясно какво очаквам от вас. Ако имате въпроси и предложения за цената може тук в темата или на ЛС. Ще изпратя повече подробности при заявен интерес от ваша страна.
Все още се търси човек за комплексната услуга както е описана в първия поста или само за точка 1 - т.е. има кой да спретне колажите, но и той като мен няма време да търси подходящите интериорни снимки.
Подсказване: ако желаете да се включите само по първа точка, може да си направите например регистрация в с трайъл период на някои от големите сайтове с платени стокови фотографии - теглите каквото се разберем (давам критерии за снимките) и после спирате регистрацията, за да не ви дръпне пари след изтичането на пробния период.
Последно редактирано: