Не искам да прозвуча кофти, но този канал намирисва доста!
Първо - Общия брой преглеждания на клиповете е 380 890 показвания
Средно прави по 3-4к гледания (за 150к) са си яко фейк, или умрели.
Второ - кое струва толкова пари? Акаунта не е изкарал повече от 1000 евро приход до момента ГАРАНЦИЯ
и 3то съдържанието не е застраховано по никакъв начин - тоест не се знае колко живот има канала!
По какъв начин са събирани последователите? Защото няма как на 300 000 общи преглеждания да има 150 000 абонирали се
Или аз се бъркам нещо, или инфото което дава Youtube е грешно.
Не искам да прозвуча кофти, но този канал намирисва доста!
Първо - Общия брой преглеждания на клиповете е 380 890 показвания
Средно прави по 3-4к гледания (за 150к) са си яко фейк, или умрели.
Второ - кое струва толкова пари? Акаунта не е изкарал повече от 1000 евро приход до момента ГАРАНЦИЯ
и 3то съдържанието не е застраховано по никакъв начин - тоест не се знае колко живот има канала!
По какъв начин са събирани последователите? Защото няма как на 300 000 общи преглеждания да има 150 000 абонирали се
Или аз се бъркам нещо, или инфото което дава Youtube е грешно.
Не съм правил абсолютно нищо за да събирам последователи. Всичко се случи по-нормалния начин хората харесват песните имат уникални преглеждания и всеки втори се абонира
Не съм правил абсолютно нищо за да събирам последователи. Всичко се случи по-нормалния начин хората харесват песните имат уникални преглеждания и всеки втори се абонира
Бая натурално 130к от 149к съб-а в периода от 1 месец, като ако показваше по дата най-вероятно щяха да са от 1 или 2. Не, че се заяждам, ама то ще ти извади очите, ако се погледне и Views Statistics-a също си личи за кво иде реч.
GLWS