ДаТ.е. си търсите постоянна работа онлайн от вкъщи по определена от Вас заплата?
Здравейте,
Търся работа от вкъщи, на трудов договор, заплата нето - 1650 лв.
Мога да съм полезна със следното:
За онлай магазини - писане на статии на различни теми, въвеждане на продукти, комуникация с клиенти по телефон, поддръжка на фен страници и групи в социални мрежи, изработка на видео, набавяне на линкове от форуми, блогове, каталози и др.
В момента работя като специалист ТРЗ. Мога да съм от полза и в тази насока.
Какво става с някои хора се чудя?! 1650 лв за това? Сериозно? Максималното предложение, което можеш да получиш е 1000 лв (и то с клизма), не повече. В jobs-a обяви колкото искаш за "асистент онлайн магазин" (някои с възнаграждение 500 лв и то за София). Честно казано някои хора не ви разбирам - имате уменията на гимназист, а очаквате възнаграждението на програмист. Това е меко казано смешно. Означава, че аз, който освен тия неща, има познания и опит с Oracle база данни, PHP, application administration and servers, виртуализация, сетълменти, Фроуд защита, Coral Draw и един куп други различни неща, трябва да си публикувам тук обява, че си търся надомна работа за 5 000 лв чисто. Дайте малко по-сериозно, намирате се в България, не в Люксембург.
Напротив колежката може да вземе и по-голяма заплата от тази, която е обявила. Естествено, в нашата държава всеки гледа да мине метър предлагайки жълти стотинки за упорит труд. Е това няма как да стане, защото будалите вече ги няма и никой не работи без пари. Все пак една хигиенистка (без да омаловажавам тази професия) взима минималната заплата 520 лева. Какво очаквате от професионален копирайтър, който има и редица други умения?
@Александра Христова
Ако се сблъскате с момента, в който да не спите със седмици и се отдавате на работа, ще промените мнението си. Работа от вкъщи за 1000 лева винаги можете да намерите, но трябва да докажете, че заслужавате уважението на клиентите си. Никаква наглост не е това, а напълно нормално изискване. Пиша всичко това, защото имам много опит, който Вие едва ли притежавате. Не искам да ви засегна, но щом се учудвате на заплата от 1000 - 2000 лева, то значи все още прохождате в копирайтинга и въобще онлайн услугите. По всяка вероятност, с натрупването на опит ще си промените мнението и ще минете на наша страна.
P.S.
Просто приемете, че не сте права, а ако искате консултация как стават тези неща е друг въпрос, но ще трябва да поработите върху поведението си.