А защо си мислите, че всеки коментирал е хейтър и завиждащ на парите, които колежката изисква?! А не си давате сметка, че има и такива, които дават просто съвет и желаят да помогнат... нито парите са нереални, нито местоработата... Няма място за хейт. При добра обява, всичко е възможно, т.е. "има място за всички под слънцето" ...Място има за всеки под слънцето. Не мога да разбера защо се чувствате длъжни да поучавате, да се карате и давате акъл на хората. Ако просто подминете оферта, която не ви устройства няма ли да ви е по-лесен животът?
Не съм казал такова нещо и ще помоля да не ми слагате думи в устата. Още по-малко разни квалификации - не са в мой стил.А защо си мислите, че всеки коментирал е хейтър и завиждащ на парите, които колежката изисква?! А не си давате сметка, че има и такива, които дават просто съвет и желаят да помогнат... нито парите са нереални, нито местоработата... Няма място за хейт. При добра обява, всичко е възможно, т.е. "има място за всички под слънцето" ...
Няма такова нещо.. намесих се едва, когато авторката (Desisslava Dimitrova повече ми прилича на жена, но както и да е..) пожела темата да се изтрие и иска да си пусне нова обява... и да не бъде същата сцена като тази с 3 страници спам...Не съм казал такова нещо и ще помоля да не ми слагате думи в устата. Още по-малко разни квалификации - не са в мой стил.
Ако колегата (а не колежката, като сме тръгнали с акъла )търсеше акъл щеше да пусне тема “Кажете ми как да изкарвам по 1650лв нето с тези умения” - такива коментари биха били на място. Но аз виждам една обява, в която някой си предлага услугите и не намирам желание за съвет. Според мен също трябва да се напише по съвсем различен начин, но не е това целта на темата.
Толкова ли е трудно на българския потребител да вниква в текста?
Пп: по принцип избягвам да се намесвам в такива теми, но вие сте способни да сдъвчете и изплюете човек заради лошото си настроение
Жена, ама казваш съдията и стоматолога, не съдийката и стоматоложката...Няма такова нещо.. намесих се едва, когато авторката (Desisslava Dimitrova повече ми прилича на жена, но както и да е..) пожела темата да се изтрие и иска да си пусне нова обява... и да не бъде същата сцена като тази с 3 страници спам...
Аз не виждам проблем в това нестандартно решение на колежката. Нали всички гуро-та казват: "За да бъдеш успешен предприемач, трябва да мислиш Out of the Box" - ето че Деси мисли извън кутийката, но понеже вие сте кутийката, ревнахте в захлас, че се отделя от стадото. Няма перспектива за народ, който дърпа към дъното всеки, осмелил се да покаже за малко главица на повърхността.Никога, при никаква икономика, не е било работникът да си определя сам заплатата вместо работодателя. Или поне моите ~30год не помнят това.
xainov, приятелю, ако светът се беше придържал към нормата, все още щяхме да ползваме вестоносци и пощенски гълъби, за да си комуникираме, а не разни умни джаджи.Аз съветвам.
С тия познания, в една област ако имаш екпертиза, 5 не би трябвало да са драма за повечето работодателиТова е меко казано смешно. Означава, че аз, който освен тия неща, има познания и опит с Oracle база данни, PHP, application administration and servers, виртуализация, сетълменти, Фроуд защита, Coral Draw и един куп други различни неща, трябва да си публикувам тук обява, че си търся надомна работа за 5 000 лв чисто.
С тия познания, в една област ако имаш екпертиза, 5 не би трябвало да са драма за повечето работодатели
Това е положението. Който не му харесва да бяга да мие гъзове на баби в гърция.