Търся дизайнер и преводач

ThinkFast

New Member
Рейтинг - 100%
10   0   0
За дизайнерите - интересува ме качество/цена на 4 банера от стандартните размери (не съм си избрал още размери) в JPG/PNG/GIF и/или в SWF формат (съвсем леко анимиран и изчистен)
Може да дадете съвет кои са най предпочитаните размери за рекламни карета.
Срока на изпълнение не е от значение.
Ако тематиката на сайта е от значение - ЛС
Портфолио не е задължително, но е препоръчително

Банерите вече са ми готови, не си търся други дизайнери

За преводачите - интересува ме качество/цена/срок на изпълнение на превод от английски на статии между 1500 - 3000 думи. Качеството е от значение, под качество разбирам грамотен български език. Също така е от значение и срока на изпълнение.
Ако примерно за една статия от 2500 думи ще отнеме повече от половин ден, не виждам смисъл, то за 3-4 часа аз ги превеждам барабар с модификации по текста, вкарване в сайта, форматиране и т.н.
Ако тематиката на сайта е от значение - ЛС
Портфолио не е задължително, но е препоръчително
Да отбележа че ще има работа за месец-два някъде. При сериозно отношение ще има работа.

Опа и преводач си намерих, нищо повече не търся

Опа, забравих да спомена че плащам единствено и само с банков превод. Предполагам на никой не му е проблем ако има банкова сметка. Не е проблем да се плати предварително освен ако нямате лоша репутация или сте нови тука.
 
Последно редактирано:
От: Търся дизайнер и преводач

Здравейте и от мен. Надявам се, че някой не ме е изпредварил, защото търся точно такава работа за през лятото. Занимавам се с английски от дълги години. Студентка съм и специалноста ми е приложна лингвистика - английски с испански език. С английският език нямам проблеми в икономически, юридически , художествени текстове, статии... Ако още се нуждаете от сериозен преводач, моля пишете
 
От: Търся дизайнер и преводач

Благодаря на участниците, честито на печелившите
 

Горе