Търся дизайнер freelance

gunshot

Active Member
Рейтинг - 100%
7   0   0
Работим с няколко дизайнери, но ни трябва още един стабилен фрийлансър, на когото да даваме поръчки за дизайн.

Става въпрос за примерно един дизайн на сайт на седмица, като понякога към дизайна ще има допълнителен приход - анимиран (флаш) хедър, сайт изцяло на флаш, изработка на лого, изработка корпоративен темплейт, брошури, визитки, табели (стига човека да може да ги прави).

Качеството е на първо място - трябва ми професионалист с портфолио.
Ето някои от нашите дизайни, за да се ориентирате какво търсим:
http://www.montessori-bulgaria.com/
http://portorelax.bg/
http://brezent.bg/

Тъй като сме в криза, цената има голямо значение. Нека тя да бъде съобразена с това, че ако човека се справя и е честен, ще има доста проекти. При добро представяне и когато бюджета го позволява даваме бонуси над договорената цена.

Конкретни въпроси към всеки кандидат:
1. Цена за уеб дизайн (само изработка на .psd файл!) и портфолио с негови дизайни. В цената да се включи възможността клиента да поиска промени по дизайна. (Оферти под 60 лева и над 150 лева за .psd файл няма да разглеждам)
2. Можете ли да работите с флаш? Портфолио? Цена за флаш хедър. В цената да се включи възможността клиента да поиска промени.
3. Можете ли да пишете ActionScript?

Моля да отговорите на всички въпроси, за да разгледаме кандидатурата Ви. Не е нужно да отговорите на всички въпроси с "да" за да работим заедно. Най-важен е първия въпрос.
Изпращайте ми отговорите на 4те въпроса на имейл заедно със CV.

За контакт: [email protected]

От: Търся дизайнер freelance

шефе не пуска ли преди време подобна тема?
а да и кое му е професионалното на
768px × 1024px (scaled to 197px × 261px)?
186.15 KB (190616 bytes)?

шефе не пуска ли преди време подобна тема?
а да и кое му е професионалното на
768px × 1024px (scaled to 197px × 261px)?
186.15 KB (190616 bytes)?

пусках и намерих човек, но поръчките се увеличиха и пускам пак

пратих на емайл адреса моето CV
благодаря, прочел съм го

От: От: Търся дизайнер freelance

но поръчките се увеличиха и пускам пак

благодаря, прочел съм го

ами аз мога ако искаш имаш ми и СИВИТО (CV)

За изработка на псд-то 100 лева :)

Последно редактирано:

Не мога да разбера за какво Ви е CV след като с въпросният човек ще работите онлайн ?
Мисля, че портфолио и мотивационно писмо са къде къде по-добър избор.

Нормално е да искат CV, особено ако са фирма! Все пак тези разходи трябва да се пишат някъде. Не могат да назначат на работа човек който дори не му знаят името. :) Има още куп глупости поради които е необходима информацията. :) В крайна сметка всеки би искал да знае с кого си има работа отсреща.
Извинявам се за спама.. :)

Е тоя е ясно, че е нормално да се знае с кой ще работиш, ама едва ли ще прецениш кой какви възможности има по едно CV :) Това ми е идеята като цяло..
Иначе и ти си прав.. Извинявам се и аз за спам-а, но пък ви ъпвам темата :}

Горе