N1ck Active Member Рейтинг - 100% 5 0 0 10 Декември 2011 #1 Моля, препоръчайте ми добър дизайнер. Трябва да е креативен и да е наясно как се прави сайт който продава. Аз имам идея. Но тя трябва да се шлифова и после реализира в psd. Моля за портфолио. Благодаря
Моля, препоръчайте ми добър дизайнер. Трябва да е креативен и да е наясно как се прави сайт който продава. Аз имам идея. Но тя трябва да се шлифова и после реализира в psd. Моля за портфолио. Благодаря
N1ck Active Member Рейтинг - 100% 5 0 0 11 Декември 2011 #2 От: Търся дизайнер Никой? Добре. Индиец ще е После да неревете че било криза и нама работа. Аз слагам пари на масата и никой не ги иска. Или предпочитате 1749 думи лъскава статия за това колко съм велик и как това е проекта за живота ви без който не можете да дишате. Успех на всички!
От: Търся дизайнер Никой? Добре. Индиец ще е После да неревете че било криза и нама работа. Аз слагам пари на масата и никой не ги иска. Или предпочитате 1749 думи лъскава статия за това колко съм велик и как това е проекта за живота ви без който не можете да дишате. Успех на всички!
V-MAPS New Member Рейтинг - 100% 1 0 0 11 Декември 2011 #3 От: Търся дизайнер Пиши ми за повече подробности .. мисля че мога и аз да съм човека който ще се протегне на масата Ако вече не е някой индиец заел нещата
От: Търся дизайнер Пиши ми за повече подробности .. мисля че мога и аз да съм човека който ще се протегне на масата Ако вече не е някой индиец заел нещата
radoslav68 Active Member Рейтинг - 100% 6 0 0 11 Декември 2011 #4 От: Търся дизайнер ако, може и на мен накратко
VPenkov New Member Рейтинг - 100% 3 0 0 12 Декември 2011 #5 От: Търся дизайнер Малко повече информация и на мен, ако може?
N Nikolay New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 12 Декември 2011 #6 От: Търся дизайнер Имате лично съобщение.
N1ck Active Member Рейтинг - 100% 5 0 0 12 Декември 2011 #8 От: Търся дизайнер Благодаря! Ще се свържа с вас. Идеята на темата беше - препоръчай дизайнер, няой от когото си доволен. Или няма доволни, или не им се занимава, или си ги пазят за тях си.
От: Търся дизайнер Благодаря! Ще се свържа с вас. Идеята на темата беше - препоръчай дизайнер, няой от когото си доволен. Или няма доволни, или не им се занимава, или си ги пазят за тях си.
T trigger Member Рейтинг - 100% 1 0 0 12 Декември 2011 #9 От: Търся дизайнер N1ck каза: Моля за портфолио. Увеличете... В отговор на молбата: bite-media.com
genchosam Well-Known Member Рейтинг - 98.9% 90 1 0 14 Декември 2011 #10 От: Търся дизайнер 2 предложения от мен: isavkov.net / e-llusion.org Enjoy..