Търся дизайнер

redrum

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
23   0   0
Накратко,

търся добър и креативен дизайнер. Работа много - подходящия човек нещо ми липсва. Ако тук има дизайнери, които се смятат за добри, в това което вършат, могат да рисуват, а не просто да съединяват някакви елементи с корел-а, да си пращат портфолиото на лично съобщение или като мнение в темата. Ако им се работи с мен, разбира се :)

Поздрави

От: Търся дизайнер

"могат да рисуват, а не просто да съединяват някакви елементи с корел-а" - какво ти трябва за рисуване? Ако е натюрморт или портрет-графика доста ще потърсиш... :)

И за какво ти трябва дизайнер - за Лого, Инфографики, Банери, Layouts, Илюстрации? :)

Мерси!

Госпожице Ралица, не се заяждайте :) С теб мисля, че съм говорил преди време и установихме, че не си походяща.

Изобщо не се заяждам, а пък още по-изобщо не ми дреме подходяща ли съм или не! :)
Лек ден!

Изобщо не се заяждам, а пък още по-изобщо не ми дреме подходяща ли съм или не! :)
Лек ден!
Айде само да не ми се дзвериш, за да не ти набия червената репутация, ок? Като не ти дреме, защо въобще пишеш в темата?

www.facebook.com/TsvetanMitevBG - Не знам какво имате предвид под рисуване, но не се занимавам с илюстрации. Може да разгледате. : )
Благодаря колега, може ли скайп на лс.

Лек ден!

Оригнал къв тоз език от госпойца?

Колегата ми рисува аз съединявам но пък не мога да бъда на разположение цял ден :rolleyes:

Колегата ми рисува аз съединявам но пък не мога да бъда на разположение цял ден :rolleyes:
Ъ? Май смеси обявите ;)

Свиквай:)
госпожиците винаги го "вадят" кат не стане тяхното;)

ммммм, интересно ..... май требе съм по твърд с госпойците :lol:

ммммм, интересно ..... май требе съм по твърд с госпойците :lol:
С госпоиците ако си мек, нищо чудно че търсиш скъпи коли да ги впечатлиш :lol:

С госпоиците ако си мек, нищо чудно че търсиш скъпи коли да ги впечатлиш :lol:

туй беше добро да те ева

Горе