tanipo Well-Known Member Рейтинг - 100% 16 0 0 3 Март 2016 #1 Постоянно ми излизат банери, хедъри и всякакви графични елементи и ми трябва някой на когото мога да разчитам. Пишете ми съобщение.
Постоянно ми излизат банери, хедъри и всякакви графични елементи и ми трябва някой на когото мога да разчитам. Пишете ми съобщение.
D deizi23 New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 3 Март 2016 #2 От: Търся дизайнер Здравейте, занимавам се с графичен дизайн от 10 години, последните 3 професионално. Ако искате пишете ми на лични и ще ви изпратя портфоло
От: Търся дизайнер Здравейте, занимавам се с графичен дизайн от 10 години, последните 3 професионално. Ако искате пишете ми на лични и ще ви изпратя портфоло
S Svetulkata Pavlov New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 21 Март 2016 #3 От: Търся дизайнер Интересувам се от обявата, но съм нов и не мога да пиша лични съобщения. Моля дайте ми имейл, за да се уточним. Разбирам от фотошоп , дори в момента се занимавам с изработка на банери към една фирма .
От: Търся дизайнер Интересувам се от обявата, но съм нов и не мога да пиша лични съобщения. Моля дайте ми имейл, за да се уточним. Разбирам от фотошоп , дори в момента се занимавам с изработка на банери към една фирма .
S Svetulkata Pavlov New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 25 Март 2016 #5 От: Търся дизайнер Нямам съобщение , може би е станала грешка , пишете ми пак . Поздрави !
Binev Member Рейтинг - 0% 0 0 0 26 Март 2016 #6 От: Търся дизайнер Здравейте! Ако искате драснете на долупосочения мейл, ще ви дадем да разгледате портфолио. [email protected]
От: Търся дизайнер Здравейте! Ако искате драснете на долупосочения мейл, ще ви дадем да разгледате портфолио. [email protected]