H hzur New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 12 Февруари 2014 #1 Търся добавяне на чуждуезични фенове за фейсбук страница, Търся предимно фенове от Европа, дори ако са само от Германия още по-добре. Сраницата е немска.Предназначена за немска публика. Създадена е скоро.
Търся добавяне на чуждуезични фенове за фейсбук страница, Търся предимно фенове от Европа, дори ако са само от Германия още по-добре. Сраницата е немска.Предназначена за немска публика. Създадена е скоро.
P pamir Member Рейтинг - 100% 9 0 0 13 Февруари 2014 #2 От: Търся добавяне на чуждуезични фенове за фейсбук страница Колега, ако намериш нещо в тази насока, моля те пиши ми - ще върна жеста!
От: Търся добавяне на чуждуезични фенове за фейсбук страница Колега, ако намериш нещо в тази насока, моля те пиши ми - ще върна жеста!
H hzur New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 13 Февруари 2014 #3 От: Търся добавяне на чуждуезични фенове за фейсбук страница ok, няма проблем. Но май няма мн предлагащи тази услуга, все още търся....... Ъп на темата!
От: Търся добавяне на чуждуезични фенове за фейсбук страница ok, няма проблем. Но май няма мн предлагащи тази услуга, все още търся....... Ъп на темата!
Green Bars Well-Known Member Рейтинг - 100% 21 0 0 13 Февруари 2014 #4 От: Търся добавяне на чуждуезични фенове за фейсбук страница И аз търся фенове от западна европа - франция, белгия, швейцария. Основно ми трябват френско говорящи, но и английско/испано говорящи също става.
От: Търся добавяне на чуждуезични фенове за фейсбук страница И аз търся фенове от западна европа - франция, белгия, швейцария. Основно ми трябват френско говорящи, но и английско/испано говорящи също става.