Здравей, колега.
Смятам, че цената е редно да се определя спрямо активността на странициците, а не на база фенове. Има страници с по 50 000 - 100 000 фена и правят много по голям рийч и трафик на линкове, отколкото страниците със значително по-голям брой харесвания.
Най-добре ще е да кажеш теб какви цени биха те устройвали за определен брой публикации и който го устройва да се свърже с теб
Повдигам темата, още търся рекламодатели!
Моля, сравнете си цените с колегите преди да предлагате услугите си. Не е приятно да си губим времето и накрая да изръсвате някакви цифри за които мечтаете, цифрите трябва да са такива, че да могат хората да си избиват инвестицията.
Не може в страница с 500 000 фена да плащаш 200 лева за 90 поста, а друг със страница 200 000 фена да ти иска същата сума за 60 поста, обидно е! Разликата е видна в примера ми! Успех!
Извинявам се, но как си мислите, че е пазарът за реклама тук. Ами естествено като всеки друг. Един си продава краставиците на 2,20 лв. за килограм, друг на 2,00 лв. за килограм. Единият ти предлага вчерашни краставици, другият пресни от сутринта. Ти си купуваш, от който искаш. Не може цените на две коренно различни групи, с различни суми за разход и поддръжка, да ти предложат едно към едно оферта. Така, че дай по-спокойно, хората тук си пращат оферта, ти ако не я харесаш, дай един палец и подмини.
Нищо лично колега, но тук просто си изразих правото на лично мнение. И въобще не е повлияло това дали са ти харесали моите цени или не. Все пак аз съм си поставил цени, които мен ме устройват и не задължавам никого да рекламира при менПоредния ТРОЛ коментар.
Първо, колегата по-горе не остана доволен, че цените които ми предложи не ми харесаха и на тоя етап не искам да давам такива пари за реклама, защото има 2 пъти по евтина така да го кажем, а той ми направи тънък намек, че неговите един вид са по активни за това цената е по-висока. Аз обясних, че активността на всички където рекламирам е що-горе еднаква, като се има на предвид вече цената.
Второ, за пръв път ти виждам профила, и нито си ми предложил някаква оферта, нито имаш някаква дума в темата ми и услугите и т.н които се търсят. Мисля, че нямаш право да пишеш безмислени коментари.
Краставиците нямат нищо общо с Facebook страниците, защото аз давам 200лв да кажем за реклама и очаквам да изкарам поне 250лв или поне да не съм вътре с тия 200лв! Краставиците ги взимам и ям- оползотворени са, примера е неуместен.
С цел колегите да ми се сърдят - на много от тях вече им казах някои неща.
Има 20 човека предлагат услугата и имат клиенти от години, които рекламират ежемесечно, защото им е изгодно и нямат свободни позиции, а други постоянно предлагат офертата си, защото никой не му се дават космически суми, а като ги дадат веднъж - втори път не се връщат.
С колегата по-горе сме работили плащал съм му вече висока сума - видях колко са активни страниците. (не са лоши, просто съм намерил по-добро на по-добра цена)
Успех на всички нито ми се спори, нито имам нещо лично към някой, но щом искате да Ви се обяснявам, окей - ето!
Поздрави!
С 200 лв в джоба голям баровец станал хаха я ми дай линкове към тия страници където ти рекламираш за тия пари.
Нищо лично колега, но тук просто си изразих правото на лично мнение. И въобще не е повлияло това дали са ти харесали моите цени или не. Все пак аз съм си поставил цени, които мен ме устройват и не задължавам никого да рекламира при мен
Коментарът ми беше с цел да се улесни търсенето/предлагането, понеже заявяваш, че трябва да се събеседваме със съфорумниците, предлагащи услугата относно цените. По-лесно щеше да е да си кажеш таван на цената спрямо постове тук в темата и който го устройва ще пише...
С 200 лв в джоба голям баровец станал хаха я ми дай линкове към тия страници където ти рекламираш за тия пари.
Келеш смешен, трии направо темата, никой няма да ти се върже на мизерните условия.
Казах да напуснеш, кво ми се обясняваш! Аре чупкатапоредния смелчага пред монитора
Майка ти може да ми подуха утайко
какво следва след последния път, утайка ?
Нямам сестра утайко, ама майка ти ще ми каже
вебмастъра с тоя акъл за бизнес ако не палеше на секундата цена нямаше да има
Що ве мен, що си такъв кибритлия?