@M.I.6.
Не знам с какво се помислихте за толкова по-специален от всички други в този форум, но само ще споделя за статистиката:
При една такава тема, в рамките на 30 минути са кандидатствали вече 20 човека. В последствие - те стават повече.
Нито сте бил от първите писали, нито сред тези, които съм си избрал на база портфолио, опит и тнт.
Авторът на темата/работодателят - има право да си прави сам подбора на персонал.
Също така - авторът на темата има право да не отговаря на абсолютно всички десетки кандидати, така както работодателите не звънят и не пишат на всички 200 кандидата за работа по дадена обява в Jobs, за да ги уведомят, че към момента не са необходими услугите им.
Отново повтарям: При една такава тема - напливът от кандидати е голям...
Но започвам да си мисля, че подобно на Jobs - масата просто спами, че иска позицията, без да е прочетено за какво става дума, без да се замислят... Copy + Paste + Send...
Споделих, че хората, с които СЪМ РЕШИЛ да вляза в контакт на база това, което са ми писали - са се оказали несериозни и макар и гневно, с примеси на любопиство и изненада - питам защо пишат и се ангажират, като в последствие се оказва, че не могат да поемат ангажимент. Без изобщо да са били коментирани цени на този етап. Разбирам някой да се е свързал, да е разбрал какво е заплащането и да се е разочаровал и затова да си е намерил причина да се оправдае, но това съвсем не е така. Цени не са били коментирани. Били са оставени на острещната страна.
Не мога да разбера какво казвате? Няма логика. Че понеже първите 5, с които съм влязал в контакт са ме подвели - то е трябвало да губя време да пиша и на останалите 30, 1 по 1? НЕ! Тъкмо поради тази причина писах днес да ми пишат само тези хора, които могат да поемат ангажимент за посочения брой продукти за посочения период от време.
П. С. Заплащането е в пъти над посочената подигравателна сума, а проектите ни - дългосрочни (за месеци напред). До този момент - нито веднъж през живота си не съм се пазарил с копирайтър или с uploader на продукти за цена. Каквото са ми предложили хората, с които съм работил - толкова е била и тарифата. Въпреки, че вече имам база за сравнение.
Мога да ви дам достъп до профила и срещу 0.20 ст да отговаряте с copy+paste на всички съобщения на кандидати, с които не съм влязъл в контакт, за да пратя инструкции, става ли?
@madgooglebot
Испанците са много зле на това първенство, млад отбор в период на предход. Още първия мач трябваше да ти подскаже да не рискуваш с тях... Немците и французите... От фаворитите. А приятната изненада на първенството - бих я търсил в Шевченко и Украйна. Силлни мачове направиха, 4 гола в 2 игри. Ще ударят австрийците.