От: Търся изработка на лого в 3 варианта
1. За буквите eu ми харесва начина на разграничаването.
2. Цветовете на шаблона не искам да сменям спрямо езиковата версия, тъй като цветовете са навързани със скрипта за текстовите обяви, който пък върти определени цветове на няколко канала (средно по 50 сайта на канал) , а в него е включен и Adsense, което допълнително усложнява работата с цветовете - нямам чисто физическата възможност да създавам за всеки отделен сайт отделен шаблон за текстови обяви, множко са ми, а и екипът е малоброен.
3. само за уточнение.., тъй като получих и няколко проекта на ЛС, няколко от които не са на необходимото ниво - освен на идеята, ще държа и на качествено изпълнение на самото лого. Работя с продуктите на Adobe и Corel вече 12-13 години горе-долу, което хем е достатъчно време да разбера, че от мен дизайнер няма да стане, но хем и достатъчно време да мога да скалъпя лого на средно дилетантско ниво. В случая обаче ми трябва професионално изпълнение и затова потърсих услугите на форума.
пп. Ще съм оффлайн до късно вечерта, така че няма да имам възможност дотогава да отговарям в темата и на ЛС.