От: Търся: изработка на сайт
якооооооооо :-o
е като да цопаш във ваната у вас и да се мислиш за водолаз...
якооооооооо :-o
е като да цопаш във ваната у вас и да се мислиш за водолаз...
@testkiwi, не разбрах дали приравняваш wp и magento. Ако е така, много си далеч от истината! Все едно да сравняваш лодка с танкер. Или просто и двете не ги разбираш еднакво.ок, всеки си знае своето. всеки да си прави своето. лично аз като чуя за wp и някой, че иска нещо на wp, magento и т.н. се чудя как да го отпратя и да не се занимавам. става ми лошо :Д нали сте големи спецове, аре да ви ги пращам тези, които искат wp на вас - дори не искам %
Темата отиде в различна посока, а аз се питам, къде е автора й?
Да, така е. Прав си тук.да ви кажа моето мнение по въпрос и то е ,че този въпросния сайт за който ви питам ми се струва че е правен с готова система и дизайна е готов но платен! защото познавам собственикът и си мисля че няма как да стане ,за писането на сайт се иска голям ум и много време а този сайт има почти всичко ,а и принципно искам точно такъв защото моя не се показва добре и се захванах в платформата може би някой който разбира ще разпознае платформата на hrasti.com , а относно моя сайт той е с opencart не ми е добро мнението за тази система Проблем след проблеееееммм.....
Сайта не е труден за правене, обаче по интересното е след като бъде направен, ако е написан custom, то после как ще въвеждаш продукти.
Иначе за система гледах, но май е писан на ръка, но може и да бъркам.
На това здраво бачкане казваш лайна??!!! Май аз нещо не съм наред!Къстам е. Не намирам следи от някоя система, било и то някоя ъндърграунд. Предполагам, че вътре в админа е пълен смех. Къстам бате, бегай от тук с тия лайна.
Моето лично мнение е, че няма никакъв смисъл от писане на custom сайт от нулата. Какъв е смисъла отново да правиш нещо, което вече е направено и проверено, доказано работещо. Нещо, което с много по-малко време и нерви отново ще се превърне в сайта, който искате, със всички функционалности които искате и най-важното с възможност за добавяне на нови неща за в бъдеще лесно и бързо. Повечето CMS системи имат безплатни версии и просто трябва да си намерите човек,който разбира от съответната система, за да я оформи така, както желаете.
ММ, това е нито добър пример, нито е така.Да разработиш собствена качествена cms система е и въпрос на имидж. Да речем БМВ да започне да използва куатро системата на Ауди само защото вече я има и е доказала се.... Как го виждаш това? Не звучи ли смешно?
А и в много от случайте ако е модулирана както трябава може да стане доста по-гъвкава.