Здравейте! Търся походящо име за нов сайт,който ще създам. Услугите ,които ще се предлагат са предимно -кърти чисти извозва и асфалтиране. Ще съм благодарен за помоща Ви!
Бис следвало да е razruSHitel.bg иначе по транскрипция, ще стане разруЧителRAZRUCHITEL.bg и производните
То малко хамалска работа. Може hamal.bg / raichokartacha.bg е дългичко..... Можеш да изпозлваш чуждо SEO hamali.bg го има, можеш производно от типа hamali.biz, hamali.org, hamali.top, препоръчвам последното. kartachieood.bg дълго излиза но е нещо..., hamalozi.bg / TROSHACKA.bg или TROSHACH.bg ли troshachi.bg
П.П. Не прави като останалите да си правиш сайт в але.бг безплатно, направи нещо ново. Бъди открояващ се, с хубав сайт и добра реклама плюс сео и ще спечелиш Иначе, ще си един от мнооооогото, ама мноооооого има в тоя занаят Знаеш го по-добре от мен
Бис следвало да е razruSHitel.bg иначе по транскрипция, ще стане разруЧител
Да не вземат да ви търсят само за друго чуканеДа, прав си .Съгласен, разрушител трябва да си е .
Слоган: Чукаме до разрушаване
все пак ако е запомнящ се домейн е по-добре от колкото незапомнящ се.. Има случаи в които и дълъг домейн се запомня лесно, ако е супер оригинален примерноrazrushitel.bg Другото също е свободно. Хората гледат цената, не името на домейна, според мен.
Ще ти пиша ЛС: с координати на приятел, койт ще ти свърши работата евтино. Аз ползвам неговите услуги и съм доволенСупер сте хора Много благодаря,ако на някой му хрумват още идей ,да казва... Знам,че са много... все не попадам на читав човек за красив сайт и опростен сайт... влизаш виждаш цените,услугите и звънниш това искам. А не да обяснявам за къртенето и т.н.