Вискяр Градинаров
Well-Known Member
Тъй като ми откраднаха стария електрожен, а сега започвам строителство на къща, основана върху стоманена носеща конструкция, и търся инверторен електрожен.
Това е идейният работен проект.
Тъй като намерих безброй предложения в Мрежата, като в много голяма част от тях не са дадени почти никакви подробности, включително гаранционен срок!, се затрудних в избора и ми хрумна да направя това предложение до продаващите инверторни електрожени.
Надявам се, че тук присъстват повечето онлайн продавачи на инверторни електрожени в България и ще прочетат тази тема.
Какво търся:
(Това, което съм изброил, влиза като стандартен пакет в много предложения от онлайн магазините.)
________
* Фотосоларната маска да бъде тип шлем и да покрива горната част на главата. Работил съм с лицева фотосоларна маска, продадена като шлем, и е голяма мъка - от горе влиза светлина, отразява се в работното стъкло и почти не се вижда работното място.
Снимките са примерни. Не ме вълнува външния вид, аз го търся за работа. Но с рекламна цел ще е добре нещата да изглеждат колкото се може по-ефектно.
Какво предлагам:
* Не съм мерил електрическото напрежение в мрежата. Първи съм до трафопоста.
** Желателно е не всички линкове да са в първия текст в темата.
NB
Очаквам предложения в темата или на ЛС.
Това е идейният работен проект.
Тъй като намерих безброй предложения в Мрежата, като в много голяма част от тях не са дадени почти никакви подробности, включително гаранционен срок!, се затрудних в избора и ми хрумна да направя това предложение до продаващите инверторни електрожени.
Надявам се, че тук присъстват повечето онлайн продавачи на инверторни електрожени в България и ще прочетат тази тема.
Какво търся:
- Инверторен електрожен с IGBT транзистори, захранван с 220 V мрежова електроенергия, с прилични или дори много добри параметри и гаранционни условия;
- Окомплектоване на електрожена с добри и достатъчно дълги кабели за захранване от електрическата мрежа и силови кабели, с монтирани на тях крайни приспособления - за захващане към маса и на електродите;
- Включени в комплекта фотосоларна* маска и ръкавици за заваряване.
(Това, което съм изброил, влиза като стандартен пакет в много предложения от онлайн магазините.)
________
* Фотосоларната маска да бъде тип шлем и да покрива горната част на главата. Работил съм с лицева фотосоларна маска, продадена като шлем, и е голяма мъка - от горе влиза светлина, отразява се в работното стъкло и почти не се вижда работното място.
Снимките са примерни. Не ме вълнува външния вид, аз го търся за работа. Но с рекламна цел ще е добре нещата да изглеждат колкото се може по-ефектно.
Какво предлагам:
- Рекламна SEO статия с оценка от реална работа с инверторния електрожен в селски условия*, с дължина минимум 800 думи, като тема в моя форум, с 2-3 линка** към продавача на тази стока;
- Коментари в темата поне веднъж месечно, с нов текст за работата с инверторния електрожен, за срок от половин година;
- Споделяне на темата в моя страница във фейсбук - 3 600 натурални харесвания, откъдето ще бъде споделена в различни групи. Не съм се вглеждал в числата, но подходящите групи имат над 100 000, а вероятно и много повече, потребители. Имам авторитет в тези групи и досега не ми се е случвало споделено да бъде изтрито;
- Споделяне на темата във форума "Направи си сам", евентуално и в други форуми;
- Минимум едно видео - с един линк към онлайн магазина или сайта, за работа с инверторния електрожен, публикувано в Ютуб и споделено в темата и отделно във Фейсбук.
* Не съм мерил електрическото напрежение в мрежата. Първи съм до трафопоста.
** Желателно е не всички линкове да са в първия текст в темата.
NB
- Горенаписаното подлежи на допълнения, ако се сетя още нещо за взаимна изгода. Ако съм в преговори с някого, ще го уведомя на ЛС или имейл за новите неща.
- Горенаписаното подлежи на преговори с всяка заинтересувана страна. Допълнително договореното подлежи на публикуване, само ако двете страни заявят това писмено помежду си.
- Запазвам си правото да избера най-удачното за мен предложение. Изборът ми няма да има нищо общо с продажната цена на инверторния електрожен. Не търся далавера, а нещо, което ще ми върши работа и всичко да е взаимоизгодно.
Очаквам предложения в темата или на ЛС.