Странникът
Well-Known Member
Недоучилия, мързелив, некомпетентен автор на темата, избягал от училище вече се сравнява с Мъск, Брансан, Гейтс, Зукър и т.н? Някой хора живеят в големи заблуди.
Така си е...Ясно ми е, че си светило във всяка тема...
Точно ме репликираш което те помолих да не правиш защотото няма смисъл.. Сега очакваме новия мъск да се пръкне точно от тоя форум благодарение на твоите съветиНо все пак да не се опитвам да те репликирам "ПРИЯТЕЛ"
Недоучилия, мързелив, некомпетентен автор на темата, избягал от училище вече се сравнява с Мъск, Брансан, Гейтс, Зукър и т.н? Някой хора живеят в големи заблуди.
Надявам се тук да открия възможност да започна развитието на идеята си.
От къде знаеш, че на момчето идеята не е достатъчно добра и съвременна? А ако говориш за идеите на изброените горе - Тесла и СпейсЕкс не са идеи на 20 години също
Проекти, които днес струват милиарди, са започнати именно от студенти.но след първата година се отказах, тъй като желая да започна да развивам идеите си. Винаги съм искал
Тоз си пусна темата и се покри.
Това, че ти си комплексирано чадо на социализма и си против всеки, който се опита да си вдигне главата над водата, не означава, че другите хора трябва да са като теб и да казват на всеки - "Ти нестааш, идиот си, тъп си, по добре ходи паси овце". Нали знаеш има една приказка, човек съди за другите според себе си. Ако ти не може да постигнеш нещо, не значи, че и другите не могат. Ма дай да не усложняваме, че няма да може да ме разбереш.Няма такова нещо, в момента изобретява новата летяща кола под вещото ръководство на InvestSolution, единствен той му повярва и после ще цъкате с език като станат милионери
Това, че ти си комплексирано чадо на социализма и си против всеки, който се опита да си вдигне главата над водата, не означава, че другите хора трябва да са като теб и да казват на всеки - "Ти нестааш, идиот си, тъп си, по добре ходи паси овце". Нали знаеш има една приказка, човек съди за другите според себе си. Ако ти не може да постигнеш нещо, не значи, че и другите не могат. Ма дай да не усложняваме, че няма да може да ме разбереш.
Такива компетентни по всички теми лица и на Зен Грей са му казвали, че за нищо не става, но историята помни друго.
Какво лошо има в това, че насърчавам момчето да дерзае, пък ако успее успее, ако не здраве да е. По-важното е, че е пробвал, а не е седял като тебе пред компютъра по цял ден и да се е тюхкал, че нищо не става и да храни всеки, които има желание да опита.
Айде със здраве, че затварям офиса и отивам си правя кефа, пък ти седи и цъкай Adsense-а
Когато пораснеш достатъчно, може да дойдеш до офиса ми да ти дам няколко съвета от къде съм почнал и колко такива като тебе са ми казвали, че това не става онова не става.
Вярвам - чес`на пионерска и комсомолска!Наистина ли вярваш, че тия са стигнали нивата в момента само благодарение на бизнес-чувството си, креативността или други глупости
Айде няма да казвам 100, но 90% от тия са проекти стартирани от зад завесата, и където е имало някой стартирайки независимо, скоро влиза в отбора. Или отричаш, че Гигул ФБ и всякакви други масово наложени мастодонти, не се използват за картотекиране на всеки един потребител. Надлежно от-до. В случай на нужда и за много други цели, като междувременно правят и маса пари.Проекти, които днес струват милиарди, са започнати именно от студенти.
Проект, който да се развие поне в бизнес, струващ милиони, се прави на голям пазар.
Немалко проекти, инжектирани с милиони, са се провалили с гръм и трясък.
За да е успешен един бизнес, в екипа трябва да има поне един човек, който да разбира от търговия - Б. Гейтс е продавал ДОС в магазини, продаващи тоалетна хартия.
Някои от днешните големи бизнеси са започнати в гараж.
Някои от днешните големи бизнеси са започнали с кражба.
Създателите на големи бизнеси са сладкодумни и убедителни.
Имаш ли някоя от горните предпоставки? Или ще си останеш само с искането?
Не знам кой е коплексиран при положение, че ти изписа полвин екран текст в своя защита в отговор на едно мое шеговито подмятъне. Колкото до мен аз ще го преместя в другя крачол защото съм тука само да разтовавам ... ааа междувременно и аз затварям офиса след малко само да допиша тука ...
Ако трябва да сме точни не съм казал на никого ти си тъп и не ставаш даже напротив когато видя потенциал в нещо го подкпреям. Това, че ти единствен в тая тема не можа да разбереш(за справка по нагоре), че в младежа/темата които защитаваш няма нищо сериозно и е пълен балон си е изцяло твой проблем а може би комплекс. Но се притеснявай като понатрупаш житейския опит все по-лесно ще ти става да отсяваш джънка...
ПС> Ако продаваш нещо готино си бих дошъл да си купя нещо, що не
Много ми е чудно как правиш оценка на диамант и по какъв начин намираш вътрешната му стойност?Диаманти
Ако има нужда от оценка на диаманти, когато идваш към София, донеси и мои служител, ще ти изготви компетентна оценка. Разполагаме с необходимото оборудване за тази цел, така, че заповядай ако имаш нужда.Много ми е чудно как правиш оценка на диамант и по какъв начин намираш вътрешната му стойност?
Имах предвид от инвестиционна гледна точка?Ако има нужда от оценка на диаманти, когато идваш към София, донеси и мои служител, ще ти изготви компетентна оценка. Разполагаме с необходимото оборудване за тази цел, така, че заповядай ако имаш нужда.