От: Търся интересен проект в който да инвестирам
ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ
Здравейте бях клиент на Глобал Маркетс преди около 2 години това беше началото на 2012. Много настойчиви бяха. Свързаха се с мен по телефона заинтересуваха ме с тяхното предложение и им казах, че ще си помисля. След около месец пак се свързаха с мен и ме поканиха на среща тогава подписах и договора чрез които инвестирах $10 000. За няколко месеца търгувах доста усилено от някои акции бях на печалба от други на загуба но като цяло за първите 6 месеца направих печалба от $583 като най-добрата печалба ми донесе компанията АППЛЕ, но после имаше и губещи транзакции. След което продължих да търгувам за още около година и реших да си истегля парите и да си прекратя договора. Тези търговии с акции са много стресиращи. Човек трябва да чете, да гледа и да има малко късмет. Като цяло за онези от ГМ, правят го по-лесно за човека, защото те търсят и ти се отчитат за печалбите и загубите. Така няма нужда човек да губи излишно време, някои там го прави вместо теб. Само дето не винаги ги целят. Като си гледам извлечението, уцелили са някои и някои ги продадох на стоплос. Но ако ти се занимава с капиталовите пазари е доста добре за инвестиране и реализиране на печалби.
ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ