Въй, голяма конспирация...
Искаш да кажеш, че не ми праща заплашителни ЛС-та ли?
Доооооообре
Виж файлът 7070
Ха да, е много кофти..сметайте с къв си имате работа..такова омятена и увъртане..почти като ранено диво животно, което току-що са го хванали в капана ловците
Но мен други ми стана по-гадно. За да е лежал 20, значи е бил осъден на минимум 25...А на такива години съдят само за предумишлено убийство и за изнасилване с побой... Е дами, вие дето му правехте толкова интервенция, ами ако е второто
Е дано, ама кат видех как е избухнал по нощите срещу жена..и при това без някаква интрига да е имало между тях, некви галимации, вражда.. стара-нова...ей така просто от злоба и завист, че чак и букви е удебелявал, форматирал текст (дет никога не форматира...)
Аз за секи случай да хода са си взема некви ножки, ножове, спрейове, че ако не е лежал за второто... - аз че съм първият в списъка
Нали знаеш, че админите могат да проверят верността на това съобщение? Или е те са в световната конспирация срещу теб?
Нали знаеш, че админите могат да проверят верността на това съобщение? Или е те са в световната конспирация срещу теб?
Няма проблем. Да заповядат. Но ако прочетеш правилата на форума и после се зачетеш по темите, бая ще се зачудиш как хейтъри като "кретен" и "копипастер" не само не са баннати от форума за системни грубости и обиди, но са дори с висок рейтинг и едва ли не любимци. Дали те не са с модераторски права? Откъде копипастер има информация от кои ИП адреси са влизали в моята тема и колко пъти съм влизал аз? Как "кретен" си пусна тема от мое име? Близо месец не влизах, но акаунта ми явно е бил ползван активно? Как и от кой? И на тебе ти казвам - мисли с главата си и не вярвай на всичко, което ти навират пред погледа. Нямам никаква идея защо определена групичка около кретена се е нахъсала срещу мене. Имам някои съмнения, но аз говоря когато имам твърди доказателства и не се занимавам със скалъпване на такива. Лека вечер.
Как разбра колко пъти съм влизал в темата ? Вероятно имаш достъп до информацията и ИП адреса, ако ли не .....значи ти блъфираш, което насочва в посока да не ти се вярва на брътвежите. Знам го, но нека и другите го видят. Относно обидите на момиче - къде ги видя? Стоя зад думите си и съм се аргументирал и сега го повтарям - това не са обиди, а констатации, че ревютата й не струват. Намира клиенти защото слезе на цена 70 ст. на 100 думи, което за качеството й на писане дори е много, но клиента си преценява дали иска качество или да спести пари. Виж как извъртяхте нещата - отново ми съсипахте темата с измислените ви глупости и обиди, дори гнусни обиди, но вместо да се извините и засрамите, вие ме вкарахте в сериал да обяснявам, че сестра ми не е курва, при положение, че аз изобщо нямам сестра. А Холи наистина е редно да събере кураж и да се извини, защото аз тя си измисли неща, които не съм казвал и направи дивиденти от това. А аз не си позволих да публикувам какво сме си писали на лични, първо защото затова са лични и второ, все пак съм кавалер. Показах й подробно грешките, но това никой не го коментира. Ако аз бях пуснал такова ревю или описание ...ти щеше да ме закопаеш от подигравки, но що тя била момиче ....значи било хубаво. Поне да го бяхте прочели и съответно моите бележки.Според мен сега умишлено се прави на глупав, защото осъзна в крайна сметка как за пореден път се е изложил. А за него това е недопустимо..аамаа как Иво боса да загуби уважението на потребителите???? Вие чувате ли се, това е недопустимо Не го е яд, че са го хванали да храни и обижда момиче, яд го е, че може да загуби уважението на потребителите, дет с толко мъка го тъкми
И кви ип-адреси те гонят незнам, пак нещо блъфираш.
уникалните дори и толко нема Само ти си я прегледал около 190 пъти..и аз към 15,.
Как разбра колко пъти съм влизал в темата ? Вероятно имаш достъп до информацията и ИП адреса, ако ли не .....значи ти блъфираш, което насочва в посока да не ти се вярва на брътвежите. Знам го, но нека и другите го видят. Относно обидите на момиче - къде ги видя? Стоя зад думите си и съм се аргументирал и сега го повтарям - това не са обиди, а констатации, че ревютата й не струват. Намира клиенти защото слезе на цена 70 ст. на 100 думи, което за качеството й на писане дори е много, но клиента си преценява дали иска качество или да спести пари. Виж как извъртяхте нещата - отново ми съсипахте темата с измислените ви глупости и обиди, дори гнусни обиди, но вместо да се извините и засрамите, вие ме вкарахте в сериал да обяснявам, че сестра ми не е курва, при положение, че аз изобщо нямам сестра. А Холи наистина е редно да събере кураж и да се извини, защото аз тя си измисли неща, които не съм казвал и направи дивиденти от това. А аз не си позволих да публикувам какво сме си писали на лични, първо защото затова са лични и второ, все пак съм кавалер. Показах й подробно грешките, но това никой не го коментира. Ако аз бях пуснал такова ревю или описание ...ти щеше да ме закопаеш от подигравки, но що тя била момиче ....значи било хубаво. Поне да го бяхте прочели и съответно моите бележки.
До автора на темата - Пич, видя ли как за нула време ти съживих позамрялата обява, с привличането на рейтингови играчи?:lol:
Кръчмарююю налейй догореее